Μουσική

Ο Ozzy Osbourne είναι «καλά και βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης» μετά τη σοβαρή εγχείρηση – Hit Channel

Ο Ozzy Osbourne υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση και την επανατοποθέτηση των μεταλλικών ενθεμάτων που είχαν τοποθετηθεί στον αυχένα και την πλάτη του μετά από τραυματισμό του το 2019.

Ο Ozzy Osbourne είναι «καλά και βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης» μετά από τη σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, όπως δήλωσε η σύζυγός του, Sharon Osbourne, σε ανακοίνωσή της.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε από τη Sharon ότι ο frontman των Black Sabbath θα υποβαλλόταν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου σε μία σημαντική χειρουργική επέμβαση που θα «καθόριζε το υπόλοιπο της ζωής του».

Σε μία ανάρτησή της στο Twitter, η Sharon Osbourne έγραψε: «Η οικογένειά μας θα ήθελε να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη της για τη συγκλονιστική ποσότητα αγάπης και υποστήριξης που προηγήθηκε της εγχείρησης του Ozzy!».

«Ο Ozzy τα πάει καλά και βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης! Η αγάπη σας σημαίνει πάρα πολλά γι’ εκείνον», πρόσθεσε.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί για ποιο λόγο έγινε η εγχείρηση, τον περασμένο μήνα ο Osbourne δήλωσε ότι περίμενε να χειρουργηθεί στον αυχένα, καθώς «δεν μπορεί να περπατήσει σωστά αυτές τις ημέρες».

«Κάνω φυσιοθεραπεία κάθε πρωί. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά ούτε κατά διάνοια όσο θέλω να είμαι για να επιστρέψω στις συναυλίες», εξήγησε.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Ozzy Osbourne υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση και την επανατοποθέτηση μεταλλικών ενθεμάτων (καρφιών) στον αυχένα και την πλάτη του.

Οικογενειακή πηγή δήλωσε ότι θα ακολουθήσει «μακρά περίοδος ανάρρωσης» μετά την επέμβαση και ο θρυλικός τραγουδιστής του heavy metal θα χρειαστεί νοσηλευτή στο σπίτι.

«Ο Ozzy είναι 73 ετών και κάθε είδους χειρουργική επέμβαση όταν γερνάς είναι δύσκολη. Αυτή είναι αρκετά σημαντική. Πρέπει να ευθυγραμμιστούν τα καρφιά που τοποθετήθηκαν στον αυχένα και την πλάτη του όταν είχε μια πτώση το 2019. Πονάει πολύ», ανέφερε η πηγή.

Ο Ozzy Osbourne έχει υποφέρει από διάφορες ασθένειες και τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον.

«Αισθάνομαι καλύτερα τώρα που εξομολογήθηκα στους θαυμαστές μου ότι έχω Πάρκινσον», δήλωσε το είδωλο της metal σε συνέντευξή του εκείνο το μήνα.

«Είναι δύσκολο να κρύβεις κάτι, ποτέ δεν νιώθεις ότι είναι σωστό. Αισθάνεσαι ένοχος. Δεν είμαι καλός με τα μυστικά. Δεν μπορώ να κυκλοφορώ με αυτό πια. Είναι σαν να μου τελειώνουν οι δικαιολογίες», είπε.


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News