Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο «Fantasia» – Μαζί του Ήβη Αδάμου, Alcatrash και Ίαν Στρατής

Το δικό μας καλοκαίρι ξεκινάει στο «Fantasia».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο «Fantasia» από τις 24 Μαΐου για μια νέα εμπειρία διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα. Μαζί του η Ήβη Αδάμου, οι Alcatrash και ο Ίαν Στρατής.

Κάθε τραγούδι του γίνεται μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και σκαρφαλώνει στην κορυφή του ελληνικού airplay, έχοντας σημειώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Κάθε ζωντανή εμφάνισή του καθηλώνει, ενώ ο κόσμος δείχνει συνεχώς στο σεβασμό στο πρόσωπό του.

Το νέο άλμπουμ του «Το Κάτι Παραπάνω» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, κατέκτησε αμέσως την κορυφή των πωλήσεων και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο «Fantasia» για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό live, ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα γεμάτο με επιτυχίες.

Η Ήβη Αδάμου, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής pop σκηνής, με εκρηκτική εμφάνιση και σκηνική παρουσία που ξεχωρίζει, καταφέρει με πολύ προσεκτικές επιλογές να διακριθεί στο χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου. Ήδη μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασσικά μιούζικαλ.

Οι Alcatrash, η ταλαντούχα και κεφάτη μπάντα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, έρχονται στο «Fantasia» δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από το δικό τους ρεπερτόριο αλλά και διασκευές διαχρονικών επιτυχιών που έχουμε αγαπήσει.

Το σχήμα συμπληρώνει ο Ίαν Στρατής με την ιδιαίτερη ροκ προσωπικότητα και το ποικίλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Μετά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα μεγάλα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair», «Grease», «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», «Cats» και τις ζωντανές εμφανίσεις του σε γνωστά στέκια της Αθήνας, αναδείχθηκε πρόσφατα νικητής του τηλεοπτικού show «Your Face Sounds Familiar».

Από την Παρασκευή 24 Μαΐου στο «Fantasia».

 

 

ΠΗΓΗ:hit-channel.com