Μουσική

Ο Justin Bieber ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του: «Κάθε ημέρα γίνεται και καλύτερα» – Hit Channel

«Ξέρω ότι αυτή η καταιγίδα θα περάσει».

Ο Justin Bieber ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του όσον αφορά τη μάχη του με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο -όπως αποκάλυψε – έχει προκαλέσει προσωρινή παράλυση ολόκληρης της δεξιάς πλευράς του προσώπου του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Justin Bieber δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια και έδειχνε να δυσκολεύεται να ανοιγοκλείσει τα μάτια, να χαμογελάσει ή να κινήσει το δεξί ρουθούνι του.

Ωστόσο, ο Justin Bieber διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι η παράλυση του προσώπου του θα υποχωρήσει με την πάροδο του χρόνου και σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση που μοιράστηκε μέσω των ιστοριών του λογαριασμού του στο Instagram, φαίνεται να έχει αρχίσει να αναρρώνει.

«Ήθελα να μοιραστώ λίγο το πώς αισθάνομαι. Κάθε ημέρα γίνεται και καλύτερα», έγραψε, σημειώνοντας ότι η πίστη του στον Θεό τον βοήθησε να διαχειριστεί την περιπέτεια.

«Μέσα από όλη τη δυσφορία βρήκα παρηγοριά σε Εκείνον που με σχεδίασε και με γνωρίζει. Μου θυμίζει ότι με ξέρει καλά. Γνωρίζει τα πιο σκοτεινά σημεία του εαυτού μου που δεν θέλω να τα γνωρίζει κανείς και με δέχεται συνεχώς στην στοργική του αγκαλιά», συνέχισε.

«Αυτή η σκέψη μου έδωσε γαλήνη κατά τη διάρκεια αυτής της τρομερής καταιγίδας που αντιμετωπίζω. Ξέρω ότι αυτή η καταιγίδα θα περάσει, αλλά εν τω μεταξύ ο Ιησούς είναι μαζί μου», ανέφερε.

Εξαιτίας της κατάστασής του, ο Justin Bieber αναγκάστηκε να αναβάλει ορισμένες από τις προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας του «Justice World Tour» στη Βόρεια Αμερική.

Ο 28χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε την αναβολή την πρώτων συναυλιών πριν αποκαλύψει την παράλυση του προσώπου του, επικαλούμενος τότε αορίστως μία «ασθένεια».

Παρόλο που απέφυγε να επιβεβαιώσει πόσες συναυλίες θα επηρεάζονταν από το πρόβλημα της υγείας του, ο Justin Bieber σημείωσε ότι «θα χρησιμοποιήσει αυτό το διάστημα για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει και να επανέλθει στο 100%, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε».

Justin Bieber - NYE 2021

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News