Μουσική

Ο Harry Styles βοήθησε θαυμαστή του να κάνει come out σε συναυλία του – Hit Channel

«Συγχαρητήρια, είσαι ελεύθερος άνθρωπος», είπε ο Harry Styles στον θαυμαστή του που έκανε come out κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Ο Harry Styles βοήθησε έναν θαυμαστή του να κάνει come out.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο 28χρονος τραγουδιστής εντόπισε ανάμεσα στο κοινό έναν θαυμαστή με μία πινακίδα που έγραφε «Από τον Ono στο Wembley: βοήθησέ με να κάνω come out».

Ο Harry Styles πήρε την πινακίδα στη σκηνή και διάβασε το μήνυμά της στο κοινό.

«Θα ήθελες, λοιπόν, οι άνθρωποι του Wembley να σε βοηθήσουν να κάνεις come out;», είπε ο τραγουδιστής στο πλήθος που ζητωκραύγαζε.

Harry Styles - Coachella 2022

Όπως φαίνεται σε βίντεο από τη στιγμή, ο Harry Styles κατέβασε την πινακίδα, υποσχόμενος στον θαυμαστή ότι θα την πάρει πίσω και πήρε μία σημαία Υπερηφάνειας.

«Όταν αυτή η σημαία πάει πάνω από το κεφάλι μου, έχεις κάνει επίσημα come out, εντάξει;», είπε ο Styles, κρατώντας τη σημαία προς το μέρος του. «Νομίζω ότι έτσι λειτουργεί».

«Όταν αυτή η σημαία πάει πάνω από το κεφάλι μου, είσαι επίσημα γκέι, αγόρι μου», συνέχισε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας του Harry Styles, στη μεγάλη οθόνη πάνω από τη σκηνή φαινόταν το πρόσωπο του θεατή που είχε γράψει την πινακίδα και είχε ζητήσει βοήθεια να κάνει come out.

Στη συνέχεια, υπό τον ήχο τυμπανοκρουσιών, ο Styles έτρεχε πάνω στη σκηνή κουνώντας τη σημαία, χωρίς να την ανεβάζει πάνω από το κεφάλι του, αστειευόμενος μάλιστα: «Όχι, είμαι ακόμα στρέιτ».

Τελικά, ο τραγουδιστής σήκωσε τη σημαία πάνω από το κεφάλι του, πανηγυρίζοντας και ζητωκραυγάζοντας για τον θαυμαστή του.

«Συγχαρητήρια, είσαι ελεύθερος άνθρωπος», είπε πριν τον χαιρετήσει και του δώσει ένα πεταχτό φιλί.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Harry Styles δίνει βήμα σε έναν θαυμαστή του για να κάνει coming out κατά τη διάρκεια των συναυλιών του.

Τον Ιούλιο του 2018, την προσοχή του τραγουδιστή τράβηξε η πινακίδα ενός θαυμαστή σε μία στάση της περιοδείας του στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια που έγραφε: «Θα κάνω coming out στους γονείς μου εξαιτίας σας!».

Η Grace, η οποία είχε γράψει την πινακίδα, εξέφρασε στο Twitter την ελπίδα της να δει ο Harry Styles.

Πράγματι, ο Styles ρώτησε την Grace αν μπορούσε να διαβάσει την πινακίδα της δυνατά, κάτι που εκείνη δήλωσε στο Buzzfeed News ότι «ήταν πολύ ευγενικό».

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Harry Styles μία πινακίδα στο πλήθος ενώ εμφανιζόταν στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν που έγραφε: «Βοήθησέ με να κάνω come out».

Όπως φαίνεται σε πλάνα από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε στο TikTok, ο Styles σταμάτησε τη μουσική για να συνομιλήσει με τη θαυμάστριά του, McKinley McConnell και να τη βοηθήσει να αποκαλύψει τη σεξουαλική ταυτότητά της.

Harry Styles - My Policeman


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News