Ο γνωστός Μπογδάνος ξαναχτυπά: Δεν είμαι φασίστας αλλά το να καις βιβλία του Στάλιν σε κάνει δημοκράτη..!!

Το στραπάτσο με τη μη υποψηφιότητα του και το άδειασμα του από τη ΝΔ φαίνεται ότι έχει αφήσει βαθιά τραύματα στον Κώστα Μπογδάνο. Αυτή τη φορά ξαναχτυπά με τον γνωστό τρόπο του twitter, όπου δεν χρειάζονται επιχειρήματα παρά μόνο απόψεις και στηρίζει ένα στέλεχος του Φαήλου Κρανιδιώτη ο οποίος όλο καμάρι έβαλε σαν προσάναμμα στο τζάκι του το βιβλίο του Νίκου Ζαχαριάδη για τον Στάλιν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να μην μπερδευτείτε.

Ο Απόστολος Κρητικόπουλος, γνωστό (;) μέλος και γραμματέας οικονομικών της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη, πήγε και αγόρασε εφημερίδα η οποία έδινε σαν δώρο το βιβλίο του Ζαχαριάδη για τον Στάλιν.

Ο Κρητικόπουλος, πιστός στα ιδεώδη του, όπως άλλωστε έκαναν οι ναζί στη Γερμανία του 33 όταν έκαιγαν όλα τα βιβλία, πήρε το βιβλίο το έβαλε στο τζάκι του και το χρησιμοποίησε για προσάναμμα. Μέχρι εδώ μπορεί να πει κάποιος «δικαίωμα του να κάνει ότι θέλει στο σπίτι του» και συμφωνούμε.

Όμως ο Κρητικόπουλος απαθανάτισε τη σκηνή με την κάμερα του κινητού του και την ανέβασε στο facebook και το twitter για να το δουν όλοι. Έγραψε μάλιστα: «Τα βιβλία από το ΚΚΕ είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα προσανάματα για το τζάκι» Μάλιστα ο συγκεκριμένος κύριος έχει βάλει και το χάσταγκ #ΠΕΗΝ

Οι αντιδράσεις για το κάψιμο του βιβλίου, του οποιουδήποτε βιβλίου ήταν πολλές.

Ποιος λοιπόν έσπευσε να τον υπερασπιστεί για αυτή τη…γενναία πράξη του; Μα φυσικά ο Κώστας Μπογδάνος. Ο οποίος στο twitter ανέβασε το ευφάνταστο: «Λοιπόν ιεροεξεταστές και κεντροασπόνδυλα καθένας έχει δικαίωμα να καίει στο τζάκι του ότι βιβλίο θέλει. Προσωπικά δε μου αρέσει να βλέπω βιβλία στην πυρά. Από την άλλη, το να καις τον Στάλιν δε σε κάνει απαραίτητα φασίστα. Σε κάνει και μια χαρά αντιολοκληρωτιστή δημοκράτη». Αυτό έγραψε ο Μπογδάνος και ο πνευματικός κόσμος της χώρας, βάστηξε την αναπνοή του.

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει.

Πηγή: topontiki.gr