Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε το νέο δίσκο «Τραγούδια Ακατάλληλα» (photos)

Μία υπέροχη βραδιά με «Τραγούδια Ακατάλληλα».

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε ζωντανά τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Τραγούδια Ακατάλληλα» σε μία υπέροχη βραδιά στα Public Συντάγματος, την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου βρέθηκε από νωρίς στο χώρο για να συναντήσει όλους τους φίλους του, να φωτογραφηθεί και φυσικά να τους υπογράψει τα αντίτυπα του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του, ευδιάθετος και προσιτός όπως πάντα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Γιάννης Πλούταρχος υπέγραψε επίσημα μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο, τον CEO της Panik Entertainment Group, το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Panik Platinum.

Τα «Τραγούδια Ακατάλληλα» είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος αυτής της σύμπλευσης που υπόσχεται πολλές επιτυχίες και εκλεκτές δημιουργικές στιγμές.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ.

Η φιλόξενη αίθουσα του «Public Café» κατακλύστηκε από τους θαυμαστές του Γιάννη Πλούταρχου που συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά με τη βελούδινη φωνή του αγαπημένου τους τραγουδιστή και τα τραγούδια του δίσκου «Τραγούδια Ακατάλληλα».

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν επίσης η οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και η νέα δισκογραφική οικογένειά του Γιάννη Πλούταρχου.

Η ανυπομονησία για το live είχε φτάσει στα ύψη. Ο Γιάννης Πλούταρχος επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τις προσδοκίες και χάρισε στους παρευρισκόμενους αψεγάδιαστες ερμηνείες και αξέχαστες στιγμές.

Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξεχωριστά κάθε δημιουργό καθώς παρουσίαζε ζωντανά το αντίστοιχο τραγούδι που υπέγραψε, συστήνοντάς τον ταυτόχρονα στο κοινό.

Ο κόσμος αντιδρούσε με ενθουσιασμό ακούγοντας πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δημοφιλούς καλλιτέχνη, προς επιβεβαίωση της άρτιας δουλειάς που έχει πραγματοποιήσει σε αυτό το δίσκο.

Προπομπός του άλμπουμ ήταν το single «Σε Έχω Ανάγκη» που καταγράφει ανοδική πορεία στο ραδιοφωνικό airplay. Τις εντυπώσεις κέρδισε και το ανατρεπτικό video clip του τραγουδιού, όπου ο Γιάννης Πλούταρχος ανέλαβε δράση σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ξεχωριστής παρουσίασης του δίσκου «Τραγούδια Ακατάλληλα», η οποία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης παραχώρησε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς που κάλυψαν την εκδήλωση.

Το νέο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, στα περίπτερα με το «TV24» και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ:hit-channel.com