Μουσική

Ο Drake απαντά στις αρνητικές κριτικές για το νέο άλμπουμ του «Honestly, Nevermind» – Hit Channel

«Είναι όλα καλά αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα», σχολιάζει ο Drake.

Το νέο άλμπουμ του Drake με τίτλο «Honestly, Nevermind» έχει λάβει κυρίως αρνητικές κριτικές από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.

Το άλμπουμ, το οποίο αποτελείται από 14 τραγούδια, κινείται σε dance μουσικούς ήχους, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στο σύνολο των θαυμαστών και των κριτικών.

Το «Honestly, Nevermind» διαθέτει μέσο όρο βαθμολογίας κριτικών 67/100, σύμφωνα με το Metacritic, ενώ ακόμα χαμηλότερος είναι ο μέσος όρος της βαθμολογίας του κοινού, ο οποίος ανέρχεται σε 4,7/10.

Ο Drake ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα ηχητικό απόσπασμα από ένα πάρτι για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, στο οποίο φαίνεται να απαντά στις κριτικές.

«Είναι όλα καλά αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Είναι όλα καλά», λέει ο ράπερ, μιλώντας πάνω από το τραγούδι «Calling My Name» του «Honestly, Nevermind».

«Αυτό κάνουμε. Περιμένουμε να σας προλάβουμε. Είμαστε εδώ μέσα, όμως. Έχουμε ήδη προλάβει. Πάμε στο επόμενο. Θεέ μου», συνεχίζει.

Ενώ ορισμένοι θαυμαστές λάτρεψαν το νέο άλμπουμ του Drake, η πλειονότητα των ακροατών της rap δημοσίευσε αρνητικές κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον απροσδόκητο dance ήχο του «Honestly, Nevermind».

Έντονη κριτική στον Drake άσκησε και ο ράπερ Denzel Curry.

Μιλώντας στον Ebro Darden στο Apple Music, ο Denzel Curry επανέλαβε τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από σχεδόν ένα μήνα, επικρίνοντας τόσο τον Drake όσο και τον Kanye West για τα άλμπουμ τους «Certified Lover Boy» και «Donda», που είχαν κυκλοφορήσει με διαφορά λίγων ημερών το 2021.

«Δεν τους κατηγόρησα, τους αγαπώ», σημείωσε, αλλά δήλωσε ότι εξακολουθεί να επιμένει στα σχόλιά του.

«Είπα αυτό που είπα για τον Kanye και τον Drake. Έχετε λεφτά. Είστε οι καλύτεροι μουσικοί που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και επιπλέον, δεν μας δώσατε τίποτα», συνέχισε.

«Εγώ δίνω και έχω λιγότερους πόρους. Τι στο καλό; Τελεία και παύλα. Σας αγαπώ όλους.» είπε, πριν διευκρινίσει ότι οι δηλώσεις του δεν αποτελούσαν επίθεση προς κανέναν από τους δύο τιτάνες της hip-hop, ήταν απλά τα λόγια ενός θαυμαστή που περίμενε καλύτερη μουσική από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Παρά τις αρνητικές κριτικές, το «Honestly, Nevermind» του Drake έχει ήδη γίνει το dance άλμπουμ στην ιστορία του Apple Music με τα περισσότερα streams την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Drake


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News