Μουσική

Ο Diddy κυκλοφορεί το νέο single «Gotta Move On» – Hit Channel

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ του Diddy που θα κυκλοφορήσει από τη νεοσύστατη εταιρεία του Love Records.

Ο Sean «Diddy» Combs επιστρέφει στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του νέου single «Gotta Move On» με τη συμμετοχή του Bryson Tiller.

Το «Gotta Move On» είναι το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Diddy αργότερα φέτος υπό το σήμα της δικής του δισκογραφικής ετικέτας, Love Records, σε συνεργασία με τη Motown Records και ανοίγει το δρόμο για περισσότερη μουσική.

Το απαλό και σαγηνευτικό τραγούδι αναδεικνύει την εξέλιξη του Diddy με το ακλόνητο groove, τους ξεχωριστούς στίχους και το ακαταμάχητο hook του Bryson Tiller.

Ο Diddy παρουσίασε για πρώτη φορά το «Gotta Move On» με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα Billboard Music Awards 2022, που περιλάμβανε επίσης μία εκπληκτική εκτέλεση του «First Class» από τον Jack Harlow και του κλασικού «Mo Money, Mo Problems» με τον Christian King Combs και την Teyana Taylor.

Εκτός από τη δημιουργία θορύβου παγκοσμίως, το βίντεο της ζωντανής εμφάνισης έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ο Diddy ήταν επίσης οικοδεσπότης και εκτελεστικός παραγωγός της ζωντανής τελετής απονομής των βραβείων, ακριβώς 25 χρόνια από τότε που κέρδισε το πρώτο του βραβείο από το Billboard για το παρθενικό άλμπουμ του, «No Way Out».

Το BET ανακοίνωσε επίσης ότι ο Diddy, πρωτοπόρος της κουλτούρας της hip-hop, θα τιμηθεί με το Lifetime Achievement Award (Συνολικής Προσφοράς) στα BET Awards 2022.

Το περίβλεπτο βραβείο τιμά τους γίγαντες της μουσικής βιομηχανίας που όχι μόνο διαμόρφωσαν σε σημαντικό βαθμό την κουλτούρα μέσα από την εκτεταμένη καριέρα τους, αλλά υπήρξαν και ηγετικές προσωπικότητες που εμπνέουν με συνέπεια τις γενιές, δημιουργώντας ένα πραγματικό πρότυπο αριστείας.

Ο Diddy δεν είναι μόνο ένας από τους καλλιτέχνες με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία, αλλά και ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς όλων των εποχών.

Η Love Records αποτελεί τη θριαμβευτική επιστροφή του στην R&B ως εκτελεστικός παραγωγός, επιμελητής και A&R του επερχόμενου άλμπουμ του. Ο Diddy θα συνεχίσει να έχει την εποπτεία της επιτυχημένης δισκογραφικής εταιρείας του, Bad Boy Entertainment.

Είναι ένα πολιτισμικό είδωλο, καινοτόμος και μεγιστάνας. Εκτός από τον κατάλογο των επιτυχημένων δίσκων του, ο Diddy έχει κάνει την παραγωγή και έχει διαμορφώσει δημιουργικά τον ήχο σούπερ σταρ όπως οι Mary J. Blige, The Notorious B.I.G., Mariah Carey, Jennifer Lopez, Boyz II Men, Britney Spears, Kanye West και πολλών άλλων.

Η Love Records θα είναι αφιερωμένη στην R&B μουσική και θα κυκλοφορεί singles και συνεργασίες από ένα σύνολο καλλιτεχνών, παραγωγών και τραγουδοποιών παγκόσμιας κλάσης.


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News