«Μπήκε η Ρίτα Σακελλαρίου στο καμαρίνι και μου όρμησε» (Video)..!!

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» μίλησε ο τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς και εκμυστηρεύτηκε ιστορίες από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Μεταξύ αυτών ένα άγνωστο περιστατικό που είχε ζήσει στα καμαρίνια με τη Ρίτα Σακελλαρίου: «Μου έχουν τύχει πάρα πολλές συνεργασίες που δεν πέρασα καλά. Σε μένα είχε έρθει η σπουδαία, η πολύ μεγάλη τραγουδίστρια Ρίτα Σακελλαρίου και λέω στον επιχειρηματία: «Ρε συ, αυτή είναι λίγο μεγάλη η γυναίκα, θα κάνουμε με αυτή γυναίκα δουλειά; Να βρούμε κάποιον νέο». Κι αυτός της το είπε και μπήκε η Ρίτα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Είχε δίκιο όμως η γυναίκα, γιατί δε λέγονται αυτά τα πράγματα».

Για τους καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας που εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα ο ίδιος ανέφερε:

«Δεν θα ήθελα η κ. Μαρινέλλα και ο κ. Βοσκόπουλος να τραγουδάνε σε μπουζουκομάγαζα. Εγώ τη Μαρινέλλα την έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου. Είναι μια θεά, δεν έγινε κανένας στην Ελλάδα Μαρινέλλα, ούτε κανένας Βοσκόπουλος. Δεν θέλω να τους βλέπω στα μπουζούκια. Θέλω να τους βλέπω στο Μέγαρο Μουσικής να δώσουν μια παράσταση με 70 βιολιά και 85 μουσικούς. Να πάω να την απολαύσω να το γουστάρω».

Πηγή: zappit.gr