Ο Μιχάλης Νεοφύτου επιστρέφει τραγουδώντας μας “Λάθος σου”..!!

Κατάγεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την όμορφη Πάφο..!

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας..!

Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο, τόσο ερασιτεχνικά, όσο και επαγγελματικά..!

Έχει συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές “9 μήνες” και “5 κλειδιά”..!

To 2013 έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα στο χώρο και στο είδος της pop μουσικής με μια χριστουγεννιάτικη εορταστική διασκευή από τους 4-Play με τίτλο «Τα πρώτα μας Χριστούγεννα», σε συνεργασία με το πρώην μέλος του θρυλικού μουσικού συγκροτήματος των One, Αργύρη Ναστόπουλο..!

Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του single, σε δικούς του στίχους και μουσική και σε ενορχήστρωση και παραγωγή Σωκράτη Τερπίζη, με τίτλο «Τις αποστάσεις μηδενίζω»..!

Το 2016 κυκλοφόρησε το single του με τίτλο «Μια φωτογραφία», σε στίχους και μουσική “Hermes”/Ioannes Siokos (HIS), Γιάννη Σιώκου, υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ερμής»..!

Η έκρηξη στην δισκογραφική του πορεία έγινε με το single “Δεν υποχωρώ” που γνώρισε μεγάλη επιτυχία..!

Επέστρεψε στην δισκογραφία δυναμικά με το νέο του single “Νόμος” που ήδη έχει αποσπάσει θετικά σχόλια..!

Ο “Νόμος” πρόκειται για μια συναισθηματική pop ballad (μπαλάντα) του χωρισμού που αναζωπυρώνει χαραγμένες μνήμες και έντονα συναισθήματα..!

Ο Μιχάλης πέρα από το τραγούδι, ασχολείται με την υποκριτική, παίζοντας σε γνωστές σειρές της Κύπρου, αλλά και με το ποδόσφαιρο, έχοντας σε κάθε του βήμα τη στήριξη του γνωστού επιχειρηματία Simone Arnaboldi..!

Και τώρα ο Μιχάλης επιστρέφει τραγουδώντας μας “Λάθος σου” ένα τραγούδι που είχαμε πρωτοακούσει απο τον Σάκη Καντά αλλά και απο τον Νίκο Ρωμανό..!!