14 C
Αθήνα
Ελλάδα

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: MBA με 4 καινοτόμες κατευθύνσεις σε συνεργασία με το κορυφαίο University of East London

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου!

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA, με 4 σύγχρονες κατευθύνσεις – Project Management, FinTech Management, Business Analytics και International Business – το οποίο δίνει  έμφαση στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των σημαντικότερων θεμάτων του σύγχρονου management και προσφέροντας προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων κάθε κλάδου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

8 λόγοι για να παρακολουθήσεις το MBA

  • Ο τίτλος σπουδών απονέμεται από το κορυφαίο University of East London. Mε ιστορία από το 1898, το University of East London ξεχωρίζει ως ένα σύγχρονο διεθνές Πανεπιστήμιο, το οποίο διαρκώς πρωτοπορεί και διακρίνεται. Ενδεικτικά, είναι Νο1 από τα 20 Βρετανικά Πανεπιστήμια των οποίων οι απόφοιτοι κατέχουν θέσεις CEO (Business Leader Magazine) ενώ έχει κατακτήσει την 1η θέση για την ποιότητα και επίδρασή της έρευνας του (Research Excellence Framework/REF 2021).
  • Έχεις δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 καινοτόμες κατευθύνσεις: Project Management, FinTech Management, Business Analytics και International Business.
  • Το πρόγραμμα προσφέρει πολυάριθμες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στον ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων (ενδεικτικά μπορείς να δουλέψεις ως στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στέλεχος Διοίκησης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σύμβουλος επιχειρήσεων, στέλεχος πωλήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργώντας τη δική σου επιχείρηση)
  • Από την αρχή της φοίτησής σου στο πρόγραμμα σπουδών, έχεις τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων και εκδηλώσεων από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων.

  • Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική, δίνοντας έμφαση στα παγκόσμια ζητήματα στρατηγικής οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, καθώς επίσης και στην σε βάθος κατανόηση του παγκοσμιοποιημένου σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.
  • Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από επαγγελματίες με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους και μακρά εμπειρία στη Διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ η διδασκαλία πραγματοποιείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου και βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους, που ενισχύουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα των φοιτητών.
  • Ως φοιτητής ή απόφοιτος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μπορείς να συμμετέχεις στις Ημέρες Καριέρας που οργανώνει το Κολλέγιο, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και επιφανέστερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ώστε να χτίσεις το δικό σου επαγγελματικό δίκτυο.
  • Οι σπουδές στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι σπουδές με υψηλή ποιότητα και ισχυρά διαπιστευτήρια. To Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network-ΕΒΕΝ). Επίσης, είναι πλήρες μέλος στο European Foundation for Management Development, το διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο για εκπαιδευτικά ιδρύματα με σπουδές Διοίκησης.

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.
Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα Ι Πάτρα

Ανακάλυψε περισσότερα για το μεταπτυχιακό της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικώντου Mητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή καλώντας στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης, 213 33 30 300.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τέμπη: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της τραγωδίας

admin

Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα – Η συμβολή της ΕΕ και το ελληνικό σχέδιο για τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις

admin

Καιρός σήμερα: «Πασχαλινός» με ζέστη και ηλιοφάνεια – Οι περιοχές που πέσουν βροχές και καταιγίδες

admin
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies