Φρίκη στο Μεξικό: Βρήκαν το κεφάλι της σε σακούλα με σημείωμα (φωτό)..!!

Φρίκη έχει προκαλέσει στο Μεξικό η υπόθεση απαγωγής της συζύγου ενός επιχειρηματία, το κεφάλι της οποίας βρέθηκε σε μια σακούλα με σημείωμα.

Φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη του Μεξικού η υπόθεση απαγωγής της συζύγου ενός επιχειρηματία, το κεφάλι της οποίας βρέθηκε σε μια σακούλα με σημείωμα που επέρριπτε την ευθύνη στον άνδρα της, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα

Η σορός της Σουζάνα Καρέρα βρέθηκε σε δρόμο της πόλης Κοατσακοάλκος στην ανατολική ακτή του Κόλπου του Μεξικού. Την είχαν απαγάγει άγνωστοι πριν από μία εβδομάδα έξω από σπίτι φιλικής οικογένειας, όπου είχε πάει να πάρει ένα απ’ τα παιδιά της.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη σκηνή, όταν οι απαγωγείς την πλησίασαν μ’ ένα αυτοκίνητο, την άρπαξαν και την έσυραν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Αυτό μού συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα»

Η γυναίκα ήταν με τον άνδρα της συνιδιοκτήτρια της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio. Mέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς προσέγγισαν το σύζυγο οι απαγωγείς, οι οποίοι του ζήτησαν σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ λύτρα 4 εκατ. πέσος (177.000 ευρώ) για να την αφήσουν ελεύθερη, ούτε και για ποιον λόγο εκείνος αρνήθηκε. Το σημείωμα στο κομμένο κεφάλι του θύματος ανέφερε: «Αυτό μού συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω του Facebook τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το στυγερό έγκλημα.

Μόνο το 2018 καταγράφηκαν 49 απαγωγές στην ίδια μεξικανική πόλη και 160 ανθρωποκτονίες, ενώ το Μεξικό είναι μια από τις πιο επικίνδυνες χώρες παγκοσμίως.

Πηγή: skai.gr