αστυνομικά Τεχνολογία

Μεγάλες αλλαγές στο Gmail, ποια εργαλεία θα προστεθούν..!!

Η Google πέρα από μερικές μικρές αλλαγές δεν έχει “πειράξει” το Gmail. Η πανδημία του κορονοϊού και η εκτεταμένη χρήση της δημοφιλέστερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν αναγκάσει τη Google να προχωρήσει σε αλλαγές στο design για να γίνει η πλατφόρμα πιο εύκολη και εύχρηστη για όσους δουλεύουν από το σπίτι.

Η εμφάνιση του Gmail δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα, αλλά θα προστεθούν στην πλατφόρμα πολλά χρήσιμα εργαλεία επικοινωνίας, όπως video διασκέψεις, αρχεία, εργασίες, όλα τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο χρήστη μέσω της εφαρμογής του Gmail.

Τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει εικόνες από την επόμενη παρουσίαση της Google. Στο Gmail θα ενσωματωθούν δύο νέες καρτέλες, η μία θα ονομάζεται Chat για συνομιλίες και η δεύτερη Rooms για ομαδικές συνομιλίες.

Λίγο μετά τις διαρροές η Google ανακοίνωσε και επίσημα τις νέες λειτουργίες, οι οποίες θα εμφανιστούν πρώτα στους χρήστες της G Suite.

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie