Media

Τζένη Μπότση: Θα ήθελα να απέχω λίγο ακόμα από το θέατρο, δε βαριέμαι, μεγαλώνω τη μικρή

«Δεν θυσίασα τίποτα. Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε η Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση μίλησε στους δημοσιογράφους για την απόφασή της να απέχει από το θέατρο και τον χρόνο που αφιερώνει στο μεγάλωμα της κόρης της.

«Θα ήθελα να απέχω λίγο ακόμα από το θέατρο. Δε βαριέμαι, μεγαλώνω τη μικρή. Μου μοιάζει στον «αέρα» αλλά όχι στο ύψος».

«Έχει πάρει από τον μπαμπά της σε αυτό, είναι ψηλή, αλλά ο «αέρας» είναι δικός μου. Και στον χαρακτήρα μοιάζει σε μένα», απαντά η Τζένη Μπότση.

«Είμαι πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και αυτά τα χρόνια που είναι μικρούλικα περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να τα ζήσω, να τα ρουφήξω», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Δεν θυσίασα τίποτα. Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή», επισήμανε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Τζένη Μπότση.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Η Θάλεια επιστρέφει, επικαλούμενη μερική αμνησία

admin

Grand Hotel – επόμενο επεισόδιο: Η Κυβέλη θεωρεί εύκολο στόχο τη Θεώνη, αλλά υπολογίζει χωρίς τον Χαραλάμπη

admin

COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι με 83 υποψήφιες ή βραβευμένες ταινίες

admin