Απόψε, Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 24:00 o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον γλύπτη και εικαστικό Νίκο Φλώρο.
O διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, Νίκος Φλώρος μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γλυπτό της Μαρίας Κάλλας και εξηγεί στο πλατό του «The 2Night Show» τους λόγους που η έκθεσή του έχει ως βάση το εξωτερικό και όχι την Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις επιστολές που έστειλε στην Εθνική Πινακοθήκη για να φιλοξενηθεί το έργο του, χωρίς καμία ανταπόκριση. Γιατί του ζητήθηκε να αφαιρεθεί η ελληνική σημαία από το γλυπτό; Πληγώθηκε από τις αρνητικές απαντήσεις που έλαβε; Τέλος, αποκαλύπτει πού θα ήθελε να τοποθετηθεί μόνιμα το γλυπτό της Μαρίας Κάλλας, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του σε όλο τον κόσμο.


Στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» έρχεται και η Ήρα Κατσούδα, μία από τις καλύτερες stand up comedian της Ελλάδας. Τι θυμάται από την πρώτη της παράσταση και γιατί τη χαρακτηρίζει «φρικτή»;
Αγχώνεται όταν την παρακολουθούν οι συνάδελφοί της; Ποια θέματα δεν αγγίζει ποτέ σε παραστάσεις της; Έχει αντιμετωπίσει το στερεότυπο ότι επειδή είναι γυναίκα δεν έχει χιούμορ; Τέλος, μιλάει για την περιοδεία που θα κάνει στην Ευρώπη, από τον Οκτώβρη με τίτλο «Όμορφες Σκέψεις».


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και η Emily Λυμπεροπούλου. Η Emily μιλάει για την καταγωγή της από τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα και την Ισλανδία, για τις σπουδές στη Δημοσιογραφία, καθώς και για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική, το τραγούδι και το τσέλο. Πώς κατέληξε να παίζει στην παράσταση «Mama Mia» με τη Δέσποινα Βανδή σε ηλικία μόλις 17 ετών;


Πώς άρχισε να γράφει τραγούδια; Τι θυμάται από την πρώτη συνεργασία της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον Αντώνη Ρέμο; Θα πήγαινε στη Eurovision; Τέλος, ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Φεύγω».
www.newsit.gr