Media

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για ΕΡΤ: «Πας γυρεύοντας να σε σχολιάσει το σύμπαν»

«Σεργουλόπουλος και Μελιτά δεν είχαν θέση στην κριτική επιτροπή», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στην εκπομπή Breakfast@star και τη Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε για την ΕΡΤ και τον εθνικό τελικό της Eurovision.

«Χάρηκα που επανήλθε ο εθνικός τελικός. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά δεν είχαν θέση στην κριτική επιτροπή. Είναι διαφορετικό να παρουσιάζεις τη Eurovision από το να αποφασίζεις ποιος θα μας εκπροσωπήσει. Αυτή είναι η λάθος νοοτροπία της ΕΡΤ.

Αν ήθελαν να βάλουν τους δικούς τους, ας μην ήταν από την ίδια εκπομπή. Πας γυρεύοντας να σε σχολιάσει το σύμπαν. Αν και ήταν μια ωραία ιδέα ο Ρουβάς με την Παπαρίζου, δεν λειτούργησε το μαζί και έφερε ένα κακό αποτέλεσμα», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Χάρηκα που επιστρέφουν Καπουτζίδης και Κοζάκου. Είχαμε δει πολλά παράταιρα, όπως ήταν ο Αλευράς με τον Καλούτα. Οι ίδιοι ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει και μας τη λένε».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Masterchef 2025: Ο Λευτέρης αποφασίζει για το πιάτο και φέρνει κι άλλες ανατροπές

admin

Ο Λευτέρης Πολυχρόνης αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου: Κάνουν παιδιά και μετά λένε «τι έκανα»

admin

Η επιστροφή της Όλγας Τρέμη

admin