11.5 C
Αθήνα
Media

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος «πάγωσε» τη Δανάη Μπάρκα: Δεν χρειάζεται να πεις «που πας βρε μαλ@@@»

Μια φράση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για να εξηγήσει αυτό που έλεγε ήταν… αρκετή για να «παγώσει» (ξανά μέσα σε λίγες ώρες) τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια είχε ακούσει νωρίτερα τη Βίκυ Παγιατάκη να λέει ότι τη βλέπει κάθε μέρα γυμνή στο καμαρίνι της. Και μετά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, η Δανάη Μπάρκα έζησε άλλο ένα… σοκ.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την παράσταση Underground. Αλλά ένα… «γαλλικό» που χρησιμοποίησε, έκανε τους πάντες να… «παγώσουν» στον αέρα.

«Παίρνω πολύ ωραία vibes από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντώ ένα χαμόγελο απέναντί μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συναντήσω αγένεια προς τον οποιοδήποτε, εκεί τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους. Απαιτώ ένα σεβασμό από τον έναν στον άλλον, το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων. Έχουμε χίλιους λόγους να θυμώνουμε, αλλά αν τους βάλουμε αυτούς τους 1.000 λόγους σε ένα τσεπάκι και ηρεμήσουμε, λες ότι δεν υπήρχε λόγος να εκτιναχθεί όλος αυτός ο θυμός.

Δεν μπορείς να τα αφήσεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πρέπει κάποιος να κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το παράθυρο και να του πεις “που πας βρε μαλ…», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και αυτή η φράση ήταν που έκανε την Δανάη Μπάρκα να «κοκαλώσει» για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εκπομπή.

 

Μιλώντας για την παράσταση Underground, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Ήταν μεγάλη χαρά και αγωνία που θα κάναμε τη διασκευή και τη μεταφορά μίας ταινίας που ήταν ορόσημο, που αφορούσε και τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία. Μέσα από την επιτυχία του Κουστουρίτσα προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στο θέατρο και νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο να ενθουσιάζεται. Έχουμε όλα αυτά τα συστατικά που συνιστούν μία επιτυχία, αλλά και κάτι δυνατό, μία ιστορία που εμπεριέχει την αλήθεια των σχέσεων, της φιλίας, του πάθους και της προδοσίας».

Όσο για τον Μάρκο, τον ρόλο που υποδύεται, είπε: «Δεν είμαι και πολύ κοντά στον Μάρκο, μπορεί και να είμαι στην απέναντι πλευρά. Τι πιο ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να κάνει ένα λαμόγιο, το οποίος όμως είναι σέρβικο λαμόγιο. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με τους Σέρβους. Αυτοί έχουν, απ’ ότι έχω κατανοήσει, μία ιδιαίτερη τρέλα. Ακόμα και στον πόνο και στο θάνατο είναι σαν να γλεντάνε. Η ψυχή τους είναι ελεύθερη. Όταν μιλάνε για προδοσία ή θάνατο μπορούν αυτόματα και να ρίξουν έναν χορό».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ναι μεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά αυτή, αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω. Είναι άλλο το μπορώ, άλλο το θέλω. Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων. Πολλές φορές την έχουμε πατήσει οι ίδιοι διαβάζονταν έναν τίτλο, ώστε να πεις “δεν είναι δυνατόν”, να πατήσεις ένα κλικ και μετά να δεις ότι δεν έχει καμία σχέση. Το να γράψουν κάτι που δεν ισχύει για σένα, δεν έγινε και τίποτα. Αν ξέρεις ότι είσαι απολύτως καθαρός δεν έγινε τίποτα».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Κολλά: Το Λίτσα.com μου άφησε γλυκόπικρη γεύση, δεν μας πλήρωσαν ποτέ

admin

MasterChef 2024: Αν αυτό είναι το όριο σου, τότε ο διαγωνισμός σε έχει ήδη ξεπεράσει

admin

Survivor 2024: Η Όλγα Πηλιάκη δεύτερη υποψήφια μετά από ηχηρή «σφαλιάρα» στους Διάσημους

admin
Φόρτωση....