Media

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Klavdia: Πώς ένα τόσο άχρωμο και άνευρο τραγούδι θα μπει στην 10αδα της Eurovision;

«Μιλάμε για τη σκηνή της Eurovision που χρειάζεται τόλμη, εικόνα και δεν έχουμε τίποτα» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την φετινή συμμετοχή της Klavdia με την «Αστερομάτα».

Με τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το πρωί της Τρίτης (06.05.2025) για την αποστολή της Ελλάδας στην Eurovisio, τονίζοντας ότι το τραγούδι της Klavdia με τίτλο «Αστερομάτα» είναι άχρωμο και άνευρο.

«Ανυπομονώ να δω πως μπορεί ένα τόσο άχρωμο και άνευρο τραγούδι να μπει στην 10αδα της Eurovision. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το σώσει. Υπέροχη η Klavdia αλλά το κομμάτι είναι μια μπαλάντα χωρίς καμία κορύφωση.

Πιστεύω ότι θα εξαφανιστεί το κομμάτι. Δεν υπάρχει καμία κορύφωση το κομμάτι. Εκτός αν έχετε ακούσει εσείς μια κορύφωση που δεν την ακούσαμε στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μιλάμε για τη σκηνή της Eurovision που χρειάζεται τόλμη, εικόνα και δεν έχουμε τίποτα. Αν μου πρότειναν αυτό το κομμάτι, θα τους έλεγα συγγνώμη αλλά δεν με εκφράζει.

Με όσους συζητάω λέμε ότι είναι ένα κομμάτι άχρωμο. Δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται» σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου παραμένουν στο Star: Η ανακοίνωση στο φινάλε της εκπομπής τους

admin

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε φινάλε με τσίζμπεργκερ, έναν χρόνο μετά τη viral ατάκα: «Θα έπρεπε να με κάνουν brand ambassador»

admin

«Φιλικό διαζύγιο» για Ελένη Τσολάκη και Open – Η ανακοίνωση του σταθμού

admin