Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια

Για την πρόκριση της Klavdia με την «Αστερομάτα» στον μεγάλο τελικό της Eurovision αλλά και για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το πρωί του Σαββάτου (17.05.25).

«Η εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ήταν καταπληκτική η ίδια, ήταν καταπληκτικό το act. Συγκλονιστική. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό που θα παρουσιάσει, θα αρέσει. Είχα μια αμφιβολία λόγω των επιτροπών που δεν ψηφίζουν στους ημιτελικούς αλλά το κορίτσι ήταν φοβερό» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου.

Για τα επαγγελματικά του βήματα σημείωσε πως «συζητάμε για την επόμενη χρονιά με το κανάλι και είμαστε κοντά σε κάτι καλό. Θα δούμε τι θα είναι ακριβώς. Τα τελευταία στάδια, καμιά φορά, μπορεί να είναι καθοριστικά οπότε είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Θα δούμε».

 

«Οι συζητήσεις μας αφορούν αρκετά πράγματα, θα δούμε. Συζητάμε αρκετά πράγματα αλλά λέει κυρίως το κανάλι τι θέλει πιο πολύ. Σε λίγες μέρες νομίζω πως θα ξέρουμε».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurovision 2025 – Klavdia: «Νιώθω ήδη νικήτρια»

admin

Eurovision 2025 – Theo Evan: «Δεν πιστεύω ότι πήγε κάτι στραβά»

admin

Έλλη Στάη: «Η Άντζελα Δημητρίου θύμωσε μαζί μου εξαιτίας των Ράδιο Αρβύλα» – «Τα πιο πολλά goodbye τα είπα εγώ»

admin