Media

Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπάρχουν βασίλισσες, δεν μπορώ να πω καν το όνομά της»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την πορεία της και τις συγκρίσεις με την Ελένη Μενεγάκη. Ανέφερε πως αν ξεκινούσε από την αρχή, θα έκανε άλλες επιλογές.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η σημερινή καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κι αναφέρθηκε στην ζωή, τις επιλογές και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ρωτήθηκε για τις συγκρίσεις ορισμένων με την Ελένη Μενεγάκη και ανέφερε πως αυτό ήταν κάτι που της προκαλούσε πίεση. «Παίζει ρόλο να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε σέβονται και να έχεις ωραία χημεία και επικοινωνία. Πλέον σκέφτομαι με τα δεδομένα της Ιωάννας που είμαι πλέον, δεν μπορώ να πω πως θα έκανα τα ίδια πράγματα, τις επιλογές μου. δεν θα είχα την ίδια διάθεση ή αυτοδιάθεση.

Όλα ξεκινούν στην ζωή μας για να μας μάθουν κάτι. Θα ήταν αμαρτία να έλεγα ότι θα άλλαζα κάτι. Τώρα έχεις την επιλογή να το αξιολογήσεις, να το δεις και να πεις αν σου αρέσει ή όχι. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θεωρώ ότι αν ξεκινούσα να κάνω πράγματα δεν θα ήμουν η ίδια. Θα έκανα άλλες επιλογές. Θα είχα άλλη δυναμική απέναντι στα πράγματα πάντα με σεβασμό. Ήμουν εξαιρετικά ευάλωτη σε κάτι που συνέβαινε και δεν το είχα φανταστεί ακριβώς. Θα έπρεπε να με επηρεάσουν πράγματα που δεν έπρεπε να με επηρεάσουν. Δεν είχα “ψηθεί”», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σε ό,τι αφορά στο «δικό» μας κομμάτι, της τηλεόρασης. Τα δικά μου τηλεοπτικά βήματα, και μετά η εκπομπή, ήταν μικρότερα σε σχέση με άλλους. Καλό είναι να χτίζεις τα πράγματα βήμα βήμα. Δεν ξέρω γιατί σχολιάζονταν τα λεγόμενά μου, δεν έρχομαι να φάω την δουλειά κάποιου ή να τον βλάψω. Έβαλα πολλά πράγματα στην σφαίρα της επεξεργασίας. Δεν είναι πάντα όμως σε συνάρτηση με την ταχύτητα με την οποία λειτουργεί η τηλεόραση», συνέχισε, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε την θέση της, λέγοντας πως ουσιαστικά όλοι «έπεσαν πάνω» στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Για το τι την ενοχλούσε και για τον λόγο που σχολιαζόταν τόνισε πως, «Σχολίαζαν τον τρόπο που μιλάω, ότι χρησιμοποιώ ξύλινη γλώσσα, πίστευαν ότι είχα κάποιο λεξικό κάτω από το μαξιλάρι το οποίοι επιστράτευα στις δύσκολες στιγμές του live για να βρω «λέξεις». Δεν απαντούσα σε αυτό, γιατί εγώ έτσι μιλάω, αλλά προσπαθώ να «μαλακώσω» την ένταση των λεγομένων μου, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω, ούτε και να αποδείξω αν ξέρω λέξεις. Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι΄αυτό. Αλλά κατάλαβα ο κόσμος, στην ζώνη αυτή, θέλει κάτι πιο «γλυκό», πιο «εύπεπτο». Καλώς ή κακώς αυτό είμαι».

Και αποκάλυψε: «πριν φτάσω στον σταθμό στον οποίο ξεκίνησα, στην προτέρα επαφή που είχα πριν το μεγάλο «ναι», υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ξεκάθαρα ότι με θέλουν γιατί έχει δημιουργηθεί ένα «κενό» και θέλουμε να το «αντικαταστήσεις», αυτού του προσώπου (δηλαδή την Ελένη Μενεγάκη στον χώρο της τηλεόρασης). Εγώ είπα πως δεν είμαι το άτομο που ζητούν. Υπήρξε αυτή η γραμμή. Δεν συνεργάστηκα με αυτό τους ανθρώπους, δεν είναι ο ΣΚΑΙ το κανάλι αυτό. Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Ελένης Μενεγάκη γιατί όλο αυτό που είχε συμβεί και με ακολουθούσε, μου είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση, αισθανόμενη ότι πρέπει συνεχώς να απολογούμαι σε σχόλια. Για μένα δεν υπάρχουν “βασίλισσες”. Είναι εύηχο, αλλά εγώ είμαι “πεταλουδίτσα”, δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα. Δεν έχω πάρει ποτέ “αέρα”».

«Έτσι μιλάω στην καθημερινότητά μου, δεν θεωρώ ότι μιλάω «διαφορετικά» από τον υπόλοιπο κόσμο, δεν θεωρώ ότι ξαφνικά είμαι ο ορισμός της σοφίας και της γνώσης, άλλα δίνω βαρύτητα το πώς εκφέρει ένας άνθρωπος τον λόγο, και είναι δείκτης για το πως μπορεί ένας άνθρωπος να επικοινωνήσει πιο ορθά», συνέχισε.

Για το TV QUEEEN και την τηλεοπτική παρουσία της: «Δεν είχα ποτέ τη διάθεση να δω τα πράγματα σαν «η πρώτη». Δεν θεωρώ ότι υπάρχον τηλεοπτικά βασιλείς ή μονάρχες. Είναι εξαιρετική παραγωγή το Tv queen. Δεν ήξερα ως θα παρουσιαζόταν το Τv queen. Ήμουν πάντα στην ζωή μου «στρατιώτης» και ειδικά στην ιεραρχία. Στο ξεκίνημά μου δεν έφερνα αντιρρήσεις, ούτε έλεγα την γνώμη μου. Και τώρα, πάλι δεν θα το έκανα», υπογράμμισε.

 

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Η Λίνα βλέπει όλους τους φίλους της να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της

admin

Ζόζεφιν: Είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου

admin

Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Ένα ταξίδι «αστραπή» φέρνει Δημήτρη και Άννα πιο κοντά σε συλλήψεις

admin