Media

Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου: «Έφυγε πολύ δυστυχισμένη»

Για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και για την αείμνηστη Βέφα Αλεξιάδου μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης την Τρίτη (24.06.2025) στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μιλώντας με συγκίνηση και παράπονο για τη Βέφα Αλεξιάδου, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε:

«Έφυγε πολύ δυστυχισμένη, δεν τα πολυπιστεύω αυτά, κάποιος την είχε ματιάσει. Σε μία πολύ μεγάλη ηλικία είχε τέτοια μανία με την τηλεόραση ώστε δέχτηκε και έκανε διαφημίσεις πολύ ευτελείς».

«Όταν πέθανε κανένας δεν χάλασε τη δουλειά του να πάει στην κηδεία, παρά μόνο 3-4 άτομα», τόνισε με πικρία ο έμπειρος σεφ.

 

Μιλώντας στη συνέχεια για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», σχολίασε:

«Και οι δύο παρουσιαστές την κάνουν με το ζόρι τη δουλειά. Δεν αισθάνονται καλά, δεν αισθάνονται άνετα. Ακόμα και τα αστεία που ακούγονται είναι μπούρδες μπροστά σε αυτά που έκανε ο Σεφερλής στο θέατρο. Εγώ τους αισθάνομαι και τους δύο πολύ καταπιεσμένους».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άγιος έρωτας – επόμενα επεισόδια: Ο Χάρης αποφασίζει να αποκαλύψει όσα ξέρει

admin

Grand Hotel – επόμενο επεισόδιο: Η Αλίκη κατηγορεί την Κυβέλη για την αποβολή της

admin

Τελικός MasterChef: Λευτέρης και Νέστορας στην τελευταία παρουσίαση πιάτων του δικού τους menu – Τι θα δούμε απόψε

admin