Media

Eurovision 2025: Το X αποθέωσε την Klavdia – «Δωρική, κομψή και ανατριχιαστική»

Το X (πρώην Twitter) υποκλίθηκε στην «Αστερομάτα» της Klavdia, μετά την καθηλωτική της εμφάνιση στον β’ ημιτελικό της Eurovision, στη σκηνή του St. Jakobshalle Arena της Βασιλείας στην Ελβετία.

Μετά το τέλος της εμφάνισής της στη μεγάλη βραδιά της Eurovision, το βράδυ της Πέμπτης (15.05.2025), λίγα 24ωρα πριν τον τελικό του Σαββάτου, η Klavdia αποθεώθηκε από τους χρήστες. 

Άλλωστε το hashtag #eurovisiongr είναι πρώτο στα trends.

«Ό,τι και να λέμε η καλύτερη φωνή φέτος», «Κλαυδία μας, έγινες φωνή για εκείνους που σιώπησαν. Μας συγκίνησες, μας ένωσες, μας γέμισες περηφάνια», «Το κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχουμε στείλει ποτέ και η φωνή της είναι υπέροχη», «Ήταν φωνητικά άψογη», είναι μερικά από τα σχόλια.

 

«Δωρική, κομψή, δυναμική, συγκινητική, ανατριχιαστική. Μπράβο κορίτσι μου!», «Το κλείσιμο του τραγουδιού με την Κλαυδία να εμφανίζεται με άσπρο φόρεμα δείχνοντας το φως. Συγκλονιστική στιγμή», γράφουν ενθουσιασμένοι οι χρήστες.


www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Big Brother: Χώρισαν Γιώργος και Nancy – Ο «single» χορός και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

admin

Αυλαία για το Live News: Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τις 25 Αυγούστου

admin

Μπαράκ Ομπάμα και Λάρι Ντέιβιντ ετοιμάζουν κωμική σειρά για την ιστορία των ΗΠΑ

admin