Eurovision 2025 και η μεγάλη ώρα πλησιάζει για την Klavdia και την ελληνική αποστολή. Πρώτος στόχος είναι η είσοδος στον μεγάλο τελικό και δεύτερος μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, παρά τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια περπάτησε το απόγευμα της Κυριακής (11-05-2025) στο «Τιρκουάζ Χαλί» των διοργανωτών με ένα εντυπωσιακό φόρεμα που κέντρισε τα βλέμματα.
Το «Τιρκουάζ Χαλί» στρώθηκε για τη Eurovision 2025 και η Klavdia εμφανίστηκε ευδιάθετη και χαμογελαστή, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε χρυσό χρώμα, δημιουργία των fashion designers Deux Hommes και custom-made παπούτσια από τη Maria Kotsona.
Συνοδευόταν από τη Χριστίνα Καλιακάτσου, η οποία συμμετέχει στη σκηνική εμφάνιση της χώρας μας, φορώντας ένα σατέν σύνολο από τη σχεδιάστρια Rdioli, καθώς και από τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνο Παντζόγλου.
Τη φετινή χρονιά, η διαδρομή στο Τιρκουάζ Χαλί ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του θεσμού, καθώς ξεκινούσε από το δημαρχείο της πόλης (Rathaus) κι έφτανε μέχρι το Messe Basel και το Eurovision Village.
Στόχος των διοργανωτών ήταν να παροτρύνουν ολόκληρη την πόλη της Βασιλείας να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της μουσικής. Οι 37 αντιπροσωπείες των χωρών που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό πήραν μέρος σ’ ένα εντυπωσιακό δρώμενο καθώς –υπό τις επευφημίες των fans και των κατοίκων της πόλης– επιβιβάστηκαν στα vintage τραμ τα οποία τους μετέφεραν στον χώρο του event.
Αυτός ο χώρος ήταν το Messe Basel, όπου οι αποστολές φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.






Φέτος θα υπάρξουν αλλαγές στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στους ημιτελικούς. Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό.
Υποθετικά για παράδειγμα, στον Β’ Ημιτελικό, όπου διαγωνίζεται η Ελλάδα, οι παρουσιαστές θα πουν: «Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Λιθουανία. Την πρόκριση παίρνει η Ελλάδα.
www.newsit.gr