Media

Eurovision 2025: Η έναρξη με το Nemo και η παρέλαση των χωρών με την Klavdia

Με τον περσινό νικητή, το Nemo ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός της Eurovision, στον οποίο η χώρα μας συμμετέχει με την Klavdia και την «Αστερομάτα».

Το Nemo, ερμήνευσε το τραγούδι που πέρσι τον έφερε στην πρώτη θέση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision και για ακόμη μια φορά, κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα και άσπρο γούνινο καπέλο, το Nemo ανέβηκε στη σκηνή, στη Βασιλεία της Ελβετίας και τραγούδησε το «The code».

Ακολούθησε η παρέλαση των χωρών που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό.

Aνάμεσά τους και η δική μας Klavdia που θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, ερμηνεύοντας την «Αστερομάτα» της, στην 17η θέση του μεγάλου τελικού.


www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurovision 2025: Απολαυστικά σχόλια στο X για τις εμφανίσεις στον τελικό – Πάπιες, πριγκίπισσες και η Dua Lipa

admin

Eurovision 2025: Απολαυστικά σχόλια στο X για τις εμφανίσεις στον τελικό

admin

Big Brother: Η Διονυσία Κουκίου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

admin