Media

Έφη Παπαθεοδώρου για Παρά Πέντε: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές στη σειρά γιατί έχω χάσει το ταίρι μου»

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα μου κάνει έκπληξη!», είπε μεταξύ άλλων η Έφη Παπαθεοδώρου για την επιστροφή του Παρά Πέντε.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε η Έφη Παπαθεοδώρου το πρωί της Τετάρτης (04.06.2025). Η αγαπημένη ηθοποιός, αποκάλυψε το αν η ίδια θα είναι μέρος της πολυαναμενόμενης επιστροφής της σειράς «Παρά Πέντε» – κάτι που ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει αναφέρει πως σκοπεύει να κάνει.

«Μπορεί να με περιμένει το κοινό, αλλά περιμένω τι θα μου πει ο Γιώργος, από αυτόν εξαρτάται. Μιλάμε πολλές φορές στο τηλέφωνο, αλλά όχι για το συγκεκριμένο θέμα. Θα μου κάνει έκπληξη. Δεν ξέρω τίποτα, καθόλου λεπτομέρειες, αλλά θα είμαστε όλοι», ανέφερε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εκείνη σε αυτό το reunion, μιας και το τηλεοπτικό της ταίρι, η Ειρήνη Κουμαριανού έχει φύγει από τη ζωή.

«Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του Παρά Πέντε γιατί έχω χάσει το ταίρι μου στη σειρά. Η Σοφούλα μου πάει», είπε η Έφη Παπαθεοδώρου αναφερόμενη στην αείμνηστη «γιαγιά Σοφία» την οποία υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία η Ειρήνη Κουμαριανού.

Η Έφη Παπαθεοδώρου και το «ταίρι» της, Ειρήνη Κουμαριανού έπαιξαν μαζί και στην ταινία ελληνο-αμερικανικής παραγωγής «Όπα».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ζενεβιέβ Μαζαρί για GNTM: Σαν να μην πέρασε μια μέρα, αλλά όλα είναι καινούργια

admin

Ιωάννα Μαλέσκου για Στέφανο Κωνσταντινίδη: Ας είναι καλά ο χριστιανός και ας λέει ό,τι θέλει

admin

VIΠ – Καλά γεράματα, επόμενο επεισόδιο: Ματίνα λένε και κλαίνε από νοσταλγία

admin