Με παράπονο και πίκρα αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην εποχή του «Πάρα Πέντε» και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν υπήρξε μέλος της παρέας του Γιώργου Καπουτζίδη.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε παράλληλα για το reunion της σειράς, αναφέροντας ότι ο ρόλος του, υποδυόταν τον πρωθυπουργός Παυρινό, ήταν πολύ σημαντικός στο κωμικό σίριαλ. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος επισήμανε ότι δεν ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για το ειδικό επεισόδιο που ετοιμάζει.
«Το διάβασα, δεν ξέρω αν το εννοούν. Όταν έκανα το τελευταίο γύρισμα στο “Πάρα Πέντε” είπα “παιδιά να σας πω καλό καλοκαίρι γιατί η σειρά τελειώνει”. Με κοίταξαν λίγο παρεξενεμένοι και λέω ότι είδα ότι πεθαίνει ο Παυρινός, θα λείπε ο ένας πυλώνας. Δεν το βλέπω να συνεχίζεται και κάποιος πετάχτηκε και μου είπε “νομίζεις ότι από σένα εξαρτάται η συνέχεια της σειράς;” και λέω “μα δύο χρόνια βασίστηκε σε αυτό το δίπολο”», είπε χαρακτηριστικά.
«Δυο ολόκληρα χρόνια που γυριζόταν το “Πάρε Πέντε” δεν είχα συμπεριληφθεί στις συναντήσεις των πέντε. Δεν ήμουν μέρος του… πακέτου. Είχαν περάσει φωτογραφίσεις, αφιερώματα, όπου αν θυμάμαι καλά, υπήρχε η παρουσία της άλλη πλευράς, δηλαδή των “κακών”, αλλά εγώ δεν συμπεριλαμβανόμουν», πρόσθεσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.
«Φυσικά, θα έχει την ίδια απήχηση το reunion. Δεν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Καπουτζίδης για να με ενημερώσει. Ασφαλώς και θα ήθελα να είμαι εκεί», δήλωσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός για την επιστροφή της θρυλικής σειράς.
www.newsit.gr