Για το τηλεοπτικό της μέλλον και όσα θέλει να κάνει στον τομέα της παρουσίασης μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, τονίζοντας ότι προτεραιότητά της είναι ο τομέας της ψυχαγωγίας.
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Μπέττυ Μαγγίρα σε βραδινή της έξοδο και οι δηλώσεις της μεταδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης (04.06.2025) από την εκπομπή «Happy Day». Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο, τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει με κάτι που θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό.
«Δεν έχω να σας πω κάτι για τη νέα σεζόν. Πολλά ακούγονται, αλλά τι είναι αλήθεια; Πήγα εγώ στον ΣΚΑΪ και δεν έρχεται ο Δημήτρης Μακαλιάς; Αν ήθελα να κάνω infotainment, θα έμενα εκεί που ήμουν.
Μου λείπει η δουλειά μου. Και στη δική μου εκπομπή στον ΑΝΤ1 υπήρχαν διαρροές. Δεν με στεναχωρούσε, γιατί ήταν λογικό. Θα ήθελα ξεκάθαρα να επιστρέψω με κάτι ψυχαγωγικό», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.
www.newsit.gr