Λονδίνο: Αστεγος Ελληνας πέθανε από το κρύο έξω από αστυνομικό τμήμα..!!

Την τελευταία του πνοή άφησε έξω από αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο ένας άστεγος Ελληνας, περιμένοντας να παραλάβει τον σκύλο του.

Την τελευταία του πνοή άφησε έξω από αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο ένας άστεγος Ελληνας, περιμένοντας να παραλάβει τον σκύλο του.

Ο 63χρονος που διέμενε στην αγγλική πρωτεύουσα συνήθιζε να κοιμάται στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αξμπρίτζ ώστε να πάρει τον σκύλο του.

Ο ίδιος είχε μπει σε κοντινό νοσοκομείο την προηγούμενη μέρα λόγω δερματικής μόλυνσης και η αστυνομία βρήκε τον σκύλο του στο δρόμο.

Όταν όμως πήγε να πάρει τον σκύλο του οι αστυνομικοί τον έδιωξαν βίαια, καθώς κάπνιζε, σύμφωνα με το BBC. Έμεινε λοιπόν εκτός κτιρίου, όπου οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό τα ξημερώματα.

Μετά το γεγονός, μία αστυνομικός απολύθηκε, καθώς, όπως αποκάλυψε η έρευνα, αφού έδιωξε τον άστεγο είδε ένα DVD. Η αστυνομικός, όπως αναφέρουν οι Αρχές, «δεν επέδειξε την απαραίτητη φροντίδα και δεν τον πρόσεξε μετά την εκδίωξή του από το τμήμα».

Ακόμη ένας αστυνομικός είναι αντιμέτωπος με κυρώσεις για τη στάση που τήρησε κατά το περιστατικό.

Ο Έλληνας άστεγος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, έπαθε υποθερμία και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία για αμέλεια στους υπευθύνους.

Πηγή: tanea.gr