Λιοντάρι κατασπάραξε τον 33χρονο που το είχε για…κατοικίδιο..!!

Τραγικό θάνατο από λιοντάρι που το είχε για… κατοικίδιο γνώρισε ένας άντρας από την Τσεχία. Ο λόγος για τον Μίκαλ Πράσεκ, τη σορό του οποίου αναγνώρισε η αστυνομία, αφού πρώτα πυροβόλησε και σκότωσε το λιοντάρι.

Όπως αναφέρει το BBC, τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του, όταν εκείνος μπήκε στο κλουβί που είχε φτιάξει για το άγριο ζώο, στην αυλή του σπιτιού του.

Ο Πράσεκ φέρεται να έφερε τα λιοντάρια από τη Σλοβακία το 2016, προκαλώντας σάλο στο χωριό του και μαγνητίζοντας την προσοχή των ΜΜΕ αλλά και των γειτόνων του, που…μάταια τους προσκαλούσε να δουν από κοντά το λιοντάρι στον κήπο του, με τις αρχές να προσθέτουν πως τον «βασιλιά των ζώων» τον έφερε και τον κρατούσε παράνομα, αφού δεν είχε λάβει ποτέ την άδεια των αρχών.

Μάλιστα, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία υπήρχε η ενημέρωση πως οι αρχές σκότωσαν επίσης και μια λιονταρίνα.

«Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού το λιοντάρι του τού επιτέθηκε» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λένκα Τζαβόρκοβα. «Η αστυνομία χρειάστηκε να πυροβολήσει δύο λιοντάρια, ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει τον άνδρα που ήταν μαζί με τα ζώα».

Πηγή: madata.gr