Μουσική

Lil Wayne: Του απαγορεύθηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο – Hit Channel

Το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ακυρώσει τη βίζα του Lil Wayne το 2011 λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος του.

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου απαγόρευσε την είσοδο του Lil Wayne στη χώρα, με τον ράπερ να αναγκάζεται να ακυρώσει την επικείμενη εμφάνισή του σε ένα βρετανικό φεστιβάλ.

Ο Lil Wayne επρόκειτο να είναι επικεφαλής του φεστιβάλ «Strawberries & Creem» στο Cambridgeshire το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου και να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 14 χρόνια.

Ωστόσο, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το φεστιβάλ σήμερα (15 Ιουνίου), αποκάλυψε ότι μετά από «απόφαση της τελευταίας στιγμής» που ελήφθη «άμεσα» από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου απαγορεύθηκε η είσοδος του Lil Wayne στη χώρα.

«Λόγω ακραίων περιστάσεων εκτός του ελέγχου ή της επιρροής μας, λυπούμαστε πολύ που σας ενημερώνουμε ότι ο Lil Wayne δεν είναι πλέον σε θέση να εμφανιστεί στο φεστιβάλ το Σάββατο 18 Ιουνίου», έγραψαν οι διοργανωτές του «Strawberries & Creem, προσθέτοντας ότι ο Ludacris θα αντικαταστήσει τον Lil Wayne ως επικεφαλής του φεστιβάλ το βράδυ του Σαββάτου.

«Στον Lil Wayne δεν επετράπη η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο απευθείας από το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση της τελευταίας στιγμής. Είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από αυτή την ξαφνική και αρνητική απόφαση», συνέχισαν.

Στην ανάρτηση του «Strawberries & Creem» προστίθεται: «Λάβαμε πολύ ελάχιστη ενημέρωση και η χρονική στιγμή της απόφασης φυσικά προκαλεί αναστάτωση σε όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένων των θαυμαστών του Lil Wayne, καθώς και της ομάδας του φεστιβάλ».

Το «Strawberries & Creem» ανακοίνωσε ότι όσοι θαυμαστές είχαν αγοράσει εισιτήρια για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, το Σάββατο 18 Ιουνίου, δικαιούνται τώρα ένα δωρεάν εισιτήριο για τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 19 Ιουνίου ή έκπτωση στα εισιτήρια για την διοργάνωση του 2023.

«Ελλείψει οποιασδήποτε δήλωσης από τον Lil Wayne, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους όσοι επρόκειτο να τον δουν να εμφανίζεται στο S& C. Αντ’ αυτού, ανυπομονούμε να υποδεχτούμε στη σκηνή τον εμβληματικό Ludacris», ανέφερε το φεστιβάλ.

«Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους αυτό το Σαββατοκύριακο. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας όπως πάντα», κατέληξε το «Strawberries & Creem».

Ο Lil Wayne, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dwayne Michael Carter Jr, δεν μπορούσε στο παρελθόν να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος του. Το 2011, αναγκάστηκε να ματαιώσει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ακύρωση της βίζας του.

Ο Donald Trump απένειμε χάρη στον Lil Wayne στις 19 Ιανουαρίου 2021, την τελευταία ημέρα της θητείας του ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Τον Δεκέμβριο του 2020, ο ράπερ είχε δηλώσει ένοχος για κατοχή όπλου σε βαθμό κακουργήματος ενώ ήταν υπό επιτήρηση ως καταδικασμένος εγκληματίας.


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News