Lifestyle

Ζωή Ρηγοπούλου: «Ήμουν πολύ τυχερή σε σχέση με τις κυρίες, αυτό που πέρασαν τα τελευταία χρόνια»

«Τα ονόματα των γονιών μου, μου έκλεισαν πολλές πόρτες. Χρεώνεσαι τις αντιπάθειες, δεν πιστώνεσαι ποτέ το ταλέντο», λέει η Ζωή Ρηγοπούλου.

Η Ζωή Ρηγοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η ηθοποιός απάντησε και για τις δυσκολίες που βίωσε στο χώρο, λόγω των διάσημων γονιών της, του Κώστα Ρηγόπουλου και της Κάκιας Αναλυτή.

Τα ονόματα των γονιών σας σας άνοιξαν ή σας έκλεισαν πόρτες στον καλλιτεχνικό χώρο;

Τις έκλεισαν μια χαρά όλες. Πολλές πόρτες έκλεισαν, πάρα πολλές. Ξέρετε τι γίνεται, χρεώνεσαι τις αντιπάθειες, δεν πιστώνεσαι ποτέ το ταλέντο. Κάνεις διπλάσιο χρόνο από ένα παιδί που δεν το ξέρει κανείς να αποδείξεις ότι αξίζεις. Πρέπει συνέχεια να αποδεικνύεις ότι… δεν είσαι ελέφαντας. Τουλάχιστον τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια και λίγα λέω.

Δεν ήσασταν όμως πιο προστατευμένη; Το λέω αυτό γιατί υποθέτω ότι ο χώρος ο δικός σας ήταν πάντα δύσκολος και δεν εννοώ μόνο τώρα με το metoo. Υπήρχαν πάντα σεξουαλικές παρενοχλήσεις;

Αυτό πάντα υπήρχε. Δεν είναι τωρινό. Απλώς ήμουν πολύ τυχερή και μου έγιναν πολύ μικρές οχλήσεις. Δεν έγινε κάτι περισσότερο ώστε να χρειαστεί να πάρει θέση ο πατέρας μου, να του πω «πήγαινε να καθαρίσεις γιατί αυτός κάνει διάφορα».

Υπήρχε ένα μέτρο, έκανα ότι δεν καταλάβαινα, το ’σωσα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι δύσκολο. Ήμουν πολύ τυχερή σε σχέση με τις κυρίες, αυτό που πέρασαν τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ξανά στο ΚΑΤ ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Μαζί θα βγούμε νικητές»

admin

Beyoncé και Jay-Z τραγούδησαν μαζί στην σκηνή μετά από 7 χρόνια: Απέφυγαν τις αναφορές στον Kanye West

admin

Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Ακτιβιστές απειλούν να χαλάσουν τον γάμο του στη Βενετία – «Θα τη μετατρέψει σε ιδιωτική αίθουσα χορού»

admin