Lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια πολυάσχολη περίοδο και πράσινο φως για την έναρξη νέων έργων, μαθησιακών προσπαθειών και ιδεών την επόμενη βδομάδα. Έχεις ενέργεια για ιδέες, για να κάνεις πολύτιμες και ευχάριστες συνδέσεις και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου. Η περιέργεια σου βρίσκεται στο απόγειο και η επιθυμία σου να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με τους άλλους είναι επίσης έντονη.

Η περίοδος που ακολουθεί είναι φανταστική για μάθηση και ειδικά ενδιαφέροντα. Θα μπορούσες να είσαι έτοιμος να κάνεις μια σημαντική αλλαγή και ίσως να βάλεις ένα τέλος σε ένα συγκεκριμένο έργο ή γραμμή μελέτης για να ξεκινήσεις προς μια ολοκαίνουργια κατεύθυνση.

Δίδυμοι: Η νέα Σελήνη μας δίνει κίνητρα και ενέργεια ανάληψης της ευθύνης και αυτή η μέρα επηρεάζει τα οικονομικά σου, τα κέρδη και τη δύναμη που ξοδεύεις, την αίσθηση της αυτοεκτίμησης και της αξίας σου. Επηρεάζει επίσης την ανάγκη και την επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια. Όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και άνεση εμπίπτουν στον κανόνα αυτής της περιοχής του ηλιακού σου χάρτη. Μπορεί να θέλεις να πας σε μια ολοκαίνουργια κατεύθυνση.

Η μελλοντική σου ασφάλεια και η παρούσα άνεση είναι βασικά θέματα στη ζωή σου τώρα. Αυτή η νέα Σελήνη έχει να κάνει με το να είσαι πάνω από τα πράγματα, σε μια διευθυντική θέση στη δική σου ιστορία ζωής!

Καρκίνος: Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και τις μέρες που ακολουθούν μπορεί να σε σπρώχνει να κάνεις κάτι νέο ή να εκφραστείς με διαφορετικούς τρόπους. Είναι πιθανό να κάνεις αλλαγές που αντικατοπτρίζουν νέες ανάγκες και σχέδια. Μπορεί να έχεις διάθεση για μια ανανέωση, η οποία μπορεί να είναι φυσική, αλλά είναι πιο πιθανό να αφορά τη στάση, τον τρόπο και την αυτοπεποίθηση σου.

Η ανησυχία είναι πιθανή, καθώς αισθάνεσαι ότι οι αλλαγές είναι στον ορίζοντα. Από εδώ και στο εξής, οι γύρω σου χτίζουν την πίστη τους σε σένα, κάτι που σου δίνει κίνητρο για να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Λέων: Τώρα είναι η ώρα να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και περιστάσεις στη ζωή σου, κυρίως πως αντιμετωπίζεις τις συνέπειες και πως διαχειρίζεσαι το χρόνο μετά από αυτές. Μπορεί να ανοίξεις δρόμους για νέα ξεκινήματα με τη σημερινή νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου. Προκύπτει η ανάγκη να αναλάβεις την υγεία και τις ιδιωτικές σου υποθέσεις, ή να αφήσεις πίσω σου συναισθηματικές αποσκευές.

Τα θαμμένα ή παραμελημένα θέματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου τις επόμενες μέρες και η εργασία πάνω σ’ αυτά, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μελλοντική επιτυχία. Με μια διέλευση Άρη – Κρόνου επίσης στο παιχνίδι, έχεις ισχυρή ενέργεια για να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να διαχειριστείς τις πρακτικές σου υποθέσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Περρής: «Με τον αδελφό μου χωριστήκαμε όταν ήμουν 5 χρονών, το βίαιο διαζύγιο των γονιών μου μού άφησε πολλές πληγές»

admin

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται να τραγουδήσει στην Τουρκία

admin

Στράτος Τζώρτζογλου: «Γνώρισα και συνεργάστηκα με ανθρώπους που με ήθελαν ερωτικά αλλά δεν μου την έπεσαν ποτέ»

admin