Lifestyle

Θέμης Γεωργαντάς: «Δεν θέλω να έχω κομπόδεμα για τις μέρες που θα έρθουν, αλλά να πηγαίνω ταξίδια»

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που του αρέσει να ζει ήρεμα, με τα ταξίδια και τη μουσική να αποτελούν τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε για τη ζωή του στην εκπομπή «Buongiorno». Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Θέμης Γεωργαντάς παραδέχτηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει να μαζεύει χρήματα για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν αλλά να τα χαλάει, ταξιδεύοντας.

«Η μουσική είναι η ζωή μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να έχω ένα κομπόδεμα για τις μέρες που θα έρθουν, θέλω να πηγαίνω ταξίδια. Δεν είμαι άνθρωπος των υπερβολών, ούτε της πολυτέλειας. Θέλω να πηγαίνω ταξίδια και να βλέπω συναυλίες. Κάθομαι και παρατηρώ, μου αρέσει η μουσική σε συνδυασμό με την εικόνα, τις παραγωγές. Έχω πάει σε περίπου 288 συναυλίες τα τελευταία 10 χρόνια», παραδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Μοναχικός δεν είμαι, απλά όταν είμαι στο σπίτι θέλω να ξεκουραστώ και να αποσυμπιεστώ. Μου αρέσει να είμαι με κόσμο, άλλα είμαι χαμηλών τόνων. Θέλω απλά στο σπίτι να έχω ποιοτικό χρόνο και να χαλαρώσω. Αν μπορώ να βγω, θα βγω. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ξενυχτάνε», δήλωσε στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το ραδιόφωνο, ενώ μίλησε και για το μουσικό κανάλι Mad.

«Είμαι καλά στο ραδιόφωνο. Σήμερα το Mad έχει γενέθλια. Στις 6 Ιουνίου του ‘96 βγήκαμε στον “αέρα” και άλλαξαν τα πάντα στη μουσική τηλεόραση στην Ελλάδα. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές. Είχα τρέλα το ραδιόφωνο και έλεγα ότι ήθελα να κάνω αυτό. Έδινα όλο μου το χαρτζιλίκι σε cd, και βινύλια. Έχω πολύ μεγάλη συλλογή», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα ποτέ την καούρα να τραγουδήσω», δήλωσε ακόμα ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τη Ναταλία Γερμανού που έγινε όταν συνεργάζονταν στο ίδιο μουσικό περιοδικό.

Ακόμα ο Θέμης Γεωργαντάς αναφέρθηκε στα Mad Video Music Awards.

«Από τη μέρα που ξεκίνησαν τα βραβεία τα παρουσιάζω. Έχω πολύ άγχος μέχρι να ξεκινήσουν τα βραβεία. Δεν κοιμάμαι καλά μία βδομάδα πριν τα βραβεία. Μέχρι να βγω στην σκηνή και να πω την πρώτη καλησπέρα, είμαι πολύ αγχωνόμενος. Μετά χαλαρώνω και τα ελέγχω. Έχουμε πολύ ωραία πράγματα και φέτος», αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς, προσθέτοντας: «Τη βραδιά θα ανοίξει η Klavdia με τον βράχο της Eurovision και την “Αστερομάτα”».

Τέλος στην εκπομπή φανερώθηκαν και κάποια από τα ανατρεπτικά ντουέτα που θα δούμε στα φετινά βραβεία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό το νέο τους τραγούδι. Παράλληλα, την ίδια σκηνή θα μοιραστούν η Αναστασία με τη Γωγώ Τσαμπά και η Ελένη Φουρέιρα με τη Ρία Ελληνίδου, ενώ η Μαρίνα Σάττι έχει ετοιμάσει σόου-υπερθέαμα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πιατάς: «Η Επίδαυρος είναι ιερός χώρος, ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να κάνει σάτιρα γιατί αυτοσαρκάζεται»

admin

Ρένος Ρώτας: «Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία αλλά δεν έχω παιδικό τραύμα, είμαι από τα τυχερά παιδιά»

admin

Η Δώρα Παντέλη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της: «Είμαι 32 εβδομάδων στις 33 και έχω πάρει σχεδόν 9-10 κιλά»

admin