«Και καβγαδίσαμε και μαλώσαμε με την Ναταλία Γερμανού αλλά γενικά η σχέση μας ήταν καλή, ήρεμη και κυρίως είχαμε έναν πολύ καλό χωρισμό ο οποίος οδήγησε σε μια φιλία», εξομολογήθηκε ο Θάνος Καλλίρης.
Για την σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Ναταλία Γερμανού καθώς και την μορφή που έχει πάρει αυτή η επαφή, σήμερα, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Θάνος Καλλίρης, το βράδυ του Σαββάτου (08.02.2025) στην εκπομπή «Αστερόσκονη».
Ειδικότερα, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως το γεγονός πως ήταν αυτός ο μεγαλύτερος στην σχέση τους, έκανε την Ναταλία Γερμανού να μην πάρει ποτέ το πάνω «χέρι».
«Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ πιο έντονοι αλλά, επειδή εγώ ήμουν μεγαλύτερος στην ηλικία, δεν νομίζω ότι κατάφερε ποτέ να έχει το πάνω χέρι. Ίσως ποτέ δεν της άρεσε και αυτό, δεν ξέρω. Αυτό που έχει όμως σημασία, πέρα από την πλάκα, είναι ότι τελικά εγώ με τη Ναταλία κάθε Τετάρτη βρισκόμαστε στο σπίτι της και τα λέμε», είπε συγκεκριμένα.
«Χωρίσαμε δηλαδή το 1995, είναι 2025 και είμαστε ακόμα φίλοι. Αυτό νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο. Ήμασταν πεντέμισι χρόνια μαζί, συζούσαμε από την πρώτη στιγμή, είχαμε γενικά μια πολύ ωραία ζωή και μια πολύ ωραία σχέση. Και καβγαδίσαμε και μαλώσαμε αλλά γενικά η σχέση μας ήταν καλή, ήρεμη και κυρίως είχαμε έναν πολύ καλό χωρισμό ο οποίος οδήγησε σε μια φιλία», συνέχισε.
«Πολλά έχουν παραποιηθεί και πολλές φορές έχουμε κάνει και εμείς κάποιες υπερβολές σε αυτά που έχουμε πει ο ένας για τον άλλο αλλά κυρίως είναι από αγάπη, από χιούμορ και από καλή ανάμνηση. Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση η οποία παρέμεινε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θάνος Καλλίρης στη νέα του συνέντευξη στη μουσική εκπομπή του Action 24.
Πηγή: www.newsit.gr