Στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την προσωπική της δύσκολη διαχείριση του θλιβερού γεγονότος αναφέρθηκε η γοητευτική τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη.
Μιλώντας την Πρωτομαγιά στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «ήμουν 24 χρονών όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή. Τώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς, απλά θυμάμαι πως ήμουν όπως κάθε κόρη μαζί με τον πατέρα της. Έφυγε πολύ γρήγορα από τη ζωή. Κάθε απώλεια, ιδιαίτερα του γονιού, για το παιδί είναι πάρα πολύ δύσκολη».
«Ωριμάζεις πολύ γρήγορα και όταν γίνεται σε μικρότερη ηλικία, ξαφνικά μεγαλώνεις τόσο απότομα που λες «τι έγινε τώρα;». Νομίζω όμως πως όλες οι απώλειες αφήνουν αυτόν τον πόνο και όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα λες… μακάρι να ήταν εδώ πέρα».
«Εντάξει, να είμαστε καλά. Μόνο αυτό θέλω. Άμα κάνω ένα κοριτσάκι, θέλω να της δώσω το όνομα του πατέρα μου. Τον έλεγαν Κωνσταντίνο και θα ήθελα να την πω Κωνσταντίνα, γιατί αγαπούσε τα κορίτσια», πρόσθεσε στη συνέχεια, με τρυφερότητα, η Σοφία Δανέζη στο καθημερινό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.
Πηγή: www.newsit.gr