Lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός σε ηλικία 80 ετών

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός. Ήταν άνθρωπος του θεάτρου, στέλεχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις στο πέρασμα των τελευταίων δεκαετιών.

Ο ηθοποιός άφησε το αποτύπωμά του και μέσα από τη συμμετοχή του πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες αλλά και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο Δημήτρης Κολοβός σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, ενώ εκτός από το ΚΘΒΕ, συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης και του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Ο Δημήτρης Κολοβός έπαιξε στις «Νεφέλες», στην «Βαβυλώνια», στις «Φοίνισσες», στη «Δωδέκατη Νύχτα» και πολλές ακόμα παραστάσεις.

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν αδερφός του του Ναπολέοντα Κολοβού, διευθυντή της ΔΥΠΑ Βόλου.

Μερικές από τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε ήταν: «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας», «Οι νταντάδες», «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», «Βαβυλωνία», «Οι προστάτες» (Θεσσαλικό Θέατρο), «Ζήνων», «Μανδραγόρας» (ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης) και «ο κουρέας της Σεβίλλης» (ΔHΠEΘE Αγρινίου).

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κάνιε Γουεστ μάλλον αποκάλυψε πως είναι γκέι – Η on line διαφωνία των fan του

admin

Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: Βάσει στατιστικής θα είχε καταλήξει στη φυλακή ή ναρκομανής

admin

Νάντια Μπουλέ: «Με το Γιώργο Ισαάκ δεν έχουμε παντρευτεί γιατί δεν ήταν στα θέλω μας»

admin