Lifestyle

Ο Flea των Red Hot Chili Peppers στηρίζει τους αδερφούς Μακλίν που διασχίζουν τον Ειρηνικό με κωπηλασία

O Παγκόσμιας φήμης ροκ σταρ, Flea, προσέφερε την υποστήριξή του σε τρία αδέρφια που προσπαθούν να διασχίσουν τον Ειρηνικό με κωπηλασία και να καταρρίψουν ρεκόρ.

Ο Μάικλ Μπάλζαρι – γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Flea – είναι ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers και είναι η τελευταία διασημότητα που υποστηρίζει τους Σκωτσέζους αδελφούς Γιούαν, Τζέιμι και Λάκλαν Μακλίν, που κάνουν κωπηλασία στον Ειρηνικό.

Την Κυριακή (20-07-2025), τα αδέρφια συμπλήρωσαν 100 ημέρες αδιάκοπης, χωρίς υποστήριξη κωπηλασίας από το Περού στην Αυστραλία, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για έργα καθαρού νερού στη Μαδαγασκάρη.

Ολόκληρο το ταξίδι θα είναι περίπου 9.000 μίλια και οι Μακλίν αναμένεται να ολοκληρώσουν την πρόκλησή τους μέσα στις επόμενες 20-30 ημέρες.

Διάσημοι όπως ο ηθοποιός Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο σταρ του ράγκμπι Μπλερ Κίνγκχορν, η τηλεοπτική παρουσιάστρια Λορέιν Κέλι και ο ηθοποιός και κωμικός Γκρεγκ Χέμφιλ έχουν επίσης υποστηρίξει το εγχείρημα.

Πριν από τη συμπλήρωση των 100 ημερών, ο Flea μίλησε με τους αδερφούς Μακλίν μέσω podcast, οι οποίοι αποκάλυψαν τις δυσκολίες της συμβίωσης.

Ο Flea, ο οποίος γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, είπε: «Εμείς… (οι Chili Peppers) ήμασταν μαζί και κάναμε περιοδείες για 10 χρόνια πριν αρχίσουμε να γινόμαστε ένα πολύ δημοφιλές συγκρότημα και να κερδίζουμε πραγματικά χρήματα».«Χωρίς αυτά τα 10 χρόνια, αν αυτό είχε συμβεί στην αρχή, θα είχαμε διαλυθεί αμέσως.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά σπάνιο…» συμπλήρωσε. «Υπάρχουν μέρες που μισούμε ο ένας τον άλλον. Και τότε είναι πραγματικά δύσκολο. Όταν μπορείτε να ζείτε μαζί και όλοι τα πάνε καλά, είναι αυτό το μαγικό πράγμα – είσαι αυτή η οντότητα που ταξιδεύει και όλα είναι αγάπη» τόνισε.

Στο σκάφος των αδελφών, Rose Emily, μήκους 8,5 μέτρων δόθηκε το όνομα της εκλιπούσας αδελφής τους.

Δεν έχει μηχανή ούτε πανί και τα αδέρφια διασχίζουν τον ωκεανό κωπηλατώντας σε βάρδιες δύο ωρών.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis τρολάρει τους Coldplay και καθησυχάζει τους φανς του: «Εμείς δεν έχουμε kiss cam»

admin

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Είναι δύσκολο για μια γυναίκα σήμερα να κάνει αυτό που θέλει και να είναι ταυτόχρονα και μητέρα»

admin

Ο Μπιλ Κόσμπι «ξαναζεί» τη δολοφονία του παιδιού του με τον θάνατο του τηλεοπτικού του «γιου» Μάλκολμ-Τζαμάλ Γουόρνερ

admin