Lifestyle

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Η κόρη τους έγινε ενός έτους – Το γλυκό βίντεο και οι δημόσιες ευχές

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Δευτέρα (07.07.2025) η κόρη τους και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση θέλησαν να της ευχηθούν δημοσίως με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η σύζυγός του γνωστού τραγουδιστή δημοσιοποίησε ένα πολύ γλυκό βίντεο με την μικρούλα που θα πάρει τα ονόματα Ιωάννα Μελωδία, επισημαίνονται και το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ενώ παράλληλα η Ιλάειρα Ζήση προετοιμάζει πυρετωδώς και τη βάφτιση της κόρης της, η οποία θα γίνει σε λίγες ημέρες.

«Σήμερα η Ιωάννα Μελωδία μας γίνεται 1. Ένας ολόκληρος χρόνος γεμάτος πρώτες φορές, χαμόγελα, αγκαλιές και αγάπη πιο δυνατή απ’ ό,τι φανταστήκαμε ποτέ. Είσαι το πιο γλυκό τραγούδι της ζωής μας, το θαύμα που κάναμε πραγματικότητα. Χρόνια σου πολλά, ψυχή μας!
Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, γερή και γεμάτη φως», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της η Ιλάειρα Ζήση.

Η βάφτιση της κόρης τους θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, ενώ το μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει σόου με γοργόνες. 

«Το θέμα μας είναι η γοργόνα. Θα έχουμε τρεις γοργόνες που θα αναδυθούν από την θάλασσα του Άγιου Κωνσταντίνου για να υποδεχθούν την κόρη μας. Κρίμα που δεν θα έχετε εκπομπή το καλοκαίρι (για να τα δείξουμε live). Μετά θα πάμε στην ταβέρνα της οικογένειας της Ιλάειρας, θα σουβλίσουμε όπως στον αρραβώνα μας. Δεν τα πληρώνουμε όλα εμείς. Θα κάνει και ο κόσμος τα δικά του», είχε αποκαλύψει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό».


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκινεί η Μαρία Παναγοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία από διακοπές της με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στην Πάρο

admin

Η Αμαλία Κωστοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα: Οι διακοπές στην Κρήτη, οι βουτιές και ο γάμος της φίλης της

admin

Αθηνά Ωνάση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την «χρυσή κληρονόμο» στο Παρίσι – Η ανανεωμένη εμφάνιση

admin