Lifestyle

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Η πρώτη απάντηση μετά την απόλυση από το νυχτερινό κέντρο – «Δεν είμαι τέτοιο παιδί»

Μετά την επεισοδιακή απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απάντησε για πρώτη φορά στα όσα του καταλογίζουν οι μουσικοί, οι συνάδελφοι και γενικά το προσωπικό της επιχείρησης.

Το πρωί της Πέμπτης (09.01.2025), η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», βρήκε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ζητώντας του να σχολιάσει την απόλυσή του και τα όσα είπε σε βάρος του ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου περί αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Θέλοντας να αποφύγει τις δηλώσεις, ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει να σχολιάσει τα όσα έγιναν.

«Τίποτα, τίποτα. Σας είπα τίποτα. Έχω εντολή από τον δικηγόρο μου. Σε ευχαριστώ και ζητάω συγγνώμη, δεν είμαι τέτοιο παιδί και τέτοιος άνθρωπος, δεν μπορώ όμως να μιλήσω, υπάρχει λόγος» είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στην ρεπόρτερ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος φέρεται πως είχε έντονο καβγά με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, κάτι που μάλιστα οδήγησε στην απόλυσή του.

Σε δηλώσεις του, ο επιχειρηματίας είπε πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε κακή συμπεριφορά και έβριζε τους συναδέλφους του.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Καινούργιου για τον Αλέξη Κούγια: «Υπάρχουν άνθρωποι στη φωτογραφία που δεν είναι στη ζωή, είναι ασέβεια»

admin

Φωτιές στο Λος Άντζελες: Ο Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters μαγείρεψε για πληγέντες και πυροσβέστες

admin

Tα αντικείμενα που δεν πρέπει να υπάρχουν στο υπνοδωμάτιο σας όταν κοιμάστε 

admin