Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: «Καυτές» πόζες στη Μύκονο με φιλενάδες της – «Ώριμη και λαμπερή» δηλώνει η influencer

Ιωάννα Τούνη και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια και αυτή η «παράδοση» τηρήθηκε και φέτος. Η influencer και επιχειρηματίας, είχε βρεθεί προ ημερών στο νησί των Ανέμων, για τις ανάγκες φωτογραφήσεων που έκανε για το brand της. 

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα που τράβηξε με τις φίλες της. Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν και όπως φαίνεται από τις εικόνες, τα πέρασαν υπέροχα.

Σε κάποια στιγμιότυπα, οι γυναίκες εμφανίζονται πάνω σε ένα σκάφος να τρώνε και να χορεύουν, ενώ σε άλλη φωτογραφία, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στην κάμερα με ένα μαύρο μπικίνι.

Στη λεζάντα, με την οποία θέλησε να συνοδεύσει την ανάρτησή της, η Instagrammer έγραψε: «Τρέχουσα κατάσταση: ευγνώμων, ώριμη και λαμπερή».

Λίγες μέρες μετά από αυτές τις εικόνες, ήρθε η εξομολόγηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη για το διαζύγιο από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έβλεπε εμένα και τον Δημήτρη ως ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Αυτά που ανέβαζα τον πρώτο χρόνο, δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που ανέβαζα τον τελευταίο χρόνο. Όταν χώρισα εισέπραξα πολύ θετικά μηνύματα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η influencer.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τι είναι η δυσμορφία μαυρίσματος και που οφείλεται

admin

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου 2025  

admin

Κατερίνα Δαλάκα: «Έσπασα δόντι και υπέφερα από τον πόνο» λέει για το ατύχημα που είχε σπίτι της

admin