Lifestyle

Η Παρασκευή Κερασιώτη με φουσκωμένη κοιλίτσα στην παραλία – Δείτε την ανάρτησή της

Η Παρασκευή Κερασιώτη διανύει την ομορφότερη περίοδο στην ζωή της, αφού αποκάλυψε πριν σχεδόν ένα μήνα ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο.

Η 24χρονη Τσιγγάνα που ήταν φιναλίστ στο GNTM το 2021, έχει βάλει για λίγο πίσω την καριέρα της ως μοντέλο και έχει αφιερωθεί στην εγκυμοσύνη της. Ο σύντροφός της, επίσης μοντέλο, ο Κωνσταντίνος Ανδρώνης και η Παρασκευή Κερασιώτη είχαν ανακοινώσει ότι θα παντρευτούν τον περασμένο Νοέμβριο.

Σήμερα Τρίτη (01.07.2025) η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με βίντεο και φωτογραφίες από την παραλία, όπου πήγε με τον σύντροφό της.

Στο post φαίνεται η 24χρονη με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα να απολαμβάνει τον ήλιο και τη συντροφιά του αγαπημένου της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι η οικογένειά τους να μεγαλώσει και να γίνουν τρεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή Κερασιώτη είχε συγκινήσει με τις αναρτήσεις της μετά τον χαμό του πατέρα της το 2022, ενώ είχα αποχωρήσει πέρσι από το Survivor για προσωπικούς λόγους.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Σαμπάνης για Ιωάννα Σαρρή: «Δεν είναι κρυφό ότι θέλω να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας»

admin

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»

admin

Παντελής Τουτουντζής: «Με απείλησαν ότι “θα σας βρουν κρεμασμένους”»

admin