Lifestyle

Η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έκανα την κόρη μου μόλις έκλεισα τα 43, χωρίς εξωσωματική»

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου και μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρο, όσο και για την κόρη που έχουν αποκτήσει, η οποία είναι πλέον 14 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Τρίτη (29.04.2025) και η Κατερίνα Καινούργιου την υποδέχτηκε θερμά. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε ότι έχει κάνει botox, ξαφνιάζοντας την οικοδέσποινα.

«Δεν “μαρμαροποιήθηκες”. Εγώ κλαίω, γελάω, τα ίδια», είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας έμμεση αναφορά παρεμβάσεις που έχει κάνει εκείνη στο πρόσωπό της. 

Στη συνέχεια, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της -επίσης ηθοποιό- Αλέξανδρο Σταύρου, τονίζοντας: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι περισσότερο με τους συγγενείς μας και φίλους μας, με πρόσωπα που αγαπάμε. Θα πάμε και σε πρεμιέρες αλλά προτιμάμε πιο ήσυχα πράγματα. Έχουμε ξεμπουρδουλιαστεί και οι δυο στα νιάτα μας αλλά έχουμε τελειώσει με αυτό».

«Δε θα βρεις συνεντεύξεις του, μόνο δυο. Τη μια έδωσε για τον Λαμπέση και τη άλλη για την κουμπάρα μας την Έλενα. Δεν του αρέσει, δεν περνάει καλά. Έχει κάνει αυτή την επιλογή, το έχει ξεκαθαρίσει και περνάει πολύ καλά με αυτό», είπε ακόμα η ηθοποιός για την απόφαση του Αλέξανδρου Σταύρου να μη μιλάει καθόλου στα media.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η εξομολόγηση για την κόρη της

Αμέσως μετά, η κουβέντα στράφηκε στη μητρότητα και στο γεγονός ότι η Μαριάννα Τουμασάτου έγινε μητέρα σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Μεγάλη την έκανα την κόρη μου. Είμαι 57 είμαι κλεισμένα. Την έκανα μόλις έκλεισα τα 43. Επειδή εγώ έκανα στα 43, χωρίς εξωσωματική, εσείς μην το αφήνετε, κάντε κάτι, καταψύξτε ωάρια. Στα 43 δεν είναι πολύ εύκολο να κυνηγάς να γίνεις μητέρα. Εγώ δε δυσκολεύτηκα, γιατί δεν κάθομαι. Όποιος έχει πιο κανονική ζωή, θα δυσκολευτεί. Και γιατί να μην έχεις χρόνο να κάνεις ένα δεύτερο;», δήλωσε η γνωστή καλλιτέχνιδα.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε γιατί δεν έκανε δεύτερο παιδί, με την ηθοποιό να ξεκαθαρίζει: «Αυτή δεν είναι μία ερώτηση που πρέπει να γίνεται». 

Στη συνέχεια, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη σχέση που έχουν με την κόρη της.

«Έχουμε μια σχέση που λέμε ότι θέλουμε, αλλά έχει φίλες. Εγώ θέλω να είμαι η μαμά της. Είμαι και μεγάλη και θέλω να είμαι και μαμά της. Η έννοια μου είναι να είναι ευτυχισμένη η κόρη μου. Στα 14 της οι δυσκολίες έχουν μεγαλώσει. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Την αφήνουμε να πάει στην γειτονιά με φίλους της και φίλες της και να πάει στο εξοχικό το Πάσχα με φίλες της. Το να πάει από το σπίτι μας, στο κέντρο, στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα, δεν γίνεται», είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο Αλέξανδρος είναι ένας σπουδαίος πατέρας. Μέχρι που κάποια στιγμή με εκνευρίζει, γιατί κάνει όλα τα χατίρια της μικρής», δήλωσε για τον σύζυγό της. 

Παράλληλα, η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. 

«Όταν έπαιξα στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είχα ακούσει τίποτα γιατί ήμουν παιδάκι. Μετά που ακούγαμε πράγματα, πιο πολύ ακούγαμε στην αρχή για τις ατελείωτες παράνομες σχέσεις του και σιγά σιγά αρχίσαμε να μαθαίνουμε. Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο με τον Φιλιππίδη, μόνο στα δικαστήρια και όσον αφορά τα κορίτσια. Αλλιώς δεν έχω κανέναν λόγο», ξεκαθάρισε.

«Δεν έχω κανέναν λόγο να κρίνω τη στάση των ανθρώπων. Αυτή είναι η επιλογή της συζύγου του, αυτό υπερασπίζεται, καλά κάνει, δικαίωμα της είναι», είπε ακόμα η Μαριάννα Τουμασάτου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Βαλέρια Χοψονίδου: Το συγκλονιστικό βίντεο της εγκυμονούσας, την ώρα που κλωτσάει το μωράκι της

admin

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Γράφονται διάφορα για μένα, πάρα πολλά αυτά δεν ισχύουν και γελάω»

admin

Τόνια Σωτηροπούλου: Το πάρτι-έκπληξη του Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλιά της και ο ξέφρενος χορός

admin