Lifestyle

Η Εριέττα Κούρκουλου ποζάρει αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Εριέττα Κούρκουλου, Πηγή φωτογραφίας / NDP Photos




Με μία τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media επέλεξε η Εριέττα Κούρκουλου να γιορτάσει σήμερα, Σάββατο (08.03.05) την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Ήταν περασμένος Δεκέμβριος όταν η Εριέττα Κούρκουλου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, με την ίδια να εύχεται για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα στιγμιότυπο αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της – καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Στην εικόνα, η Εριέττα Κούρκολου ποζάρει χαμογελαστή, ενώ κρατάει στην αγκαλιά της τον πρίγκιπά της.

H φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Εριέττα ΚούρκουλουH φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου
H φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου / Instragram / eriettakourkouloulatsi

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου διανύει μία από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σοφία Κουρτίδου: Η έκπληξη του Γιάννη Σεβδικαλή για τα γενέθλιά της – «Αέναα ερωτευμένη και αγαπημένη μαζί σου»

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: Χαίρομαι που σας δίνει «ζωή» η ζωή μου – Το φως και η αλήθεια θα σκάσουν ξαφνικά

admin

Νίκος Συρίγος για Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ζούμε την κάθε μέρα ξεχωριστά, θέλουμε να έχουμε μια ζωντανή σχέση»

admin