Lifestyle

Η Ανθή Βούλγαρη έκανε Πρωτομαγιά με τον γιο της – «Το πιο σπάνιο λουλούδι το κρατάω στην αγκαλιά μου»

Με το λουλουδάκι της, τον νεογέννητο γιο της έκανε Πρωτομαγιά (01.05.2025) η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 12 Μαρτίου 2025, ολοκληρώνοντας την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Κώστα Κωνσταντινίδη με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2020.

«Είναι τέλεια με το μωρό, είναι ο μεγαλύτερός μου έρωτας. Η παιδίατρος θα μου βάλει… φραγή! Με το παραμικρό τη ρωτάω τα πάντα για το μωρό. Αρχίζω όμως και χαλαρώνω. Σκέφτομαι πώς θα αφήσω το παιδί μου όταν πάω για δουλειά», είχε πει σε συνέντευξή της γη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. 

Η γλυκιά μανούλα, μοιράστηκε σήμερα σε story στο instagram, μια selfie έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο της. 

anthi voulgarianthi voulgari

«Βγήκαμε να πιάσουμε τον Μάη αλλά το πιο όμορφο και σπάνιο λουλούδι το κρατάω στην αγκαλιά μου. Καλό μήνα παιδιά», έγραψε. 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έπιασε» τον Μάη μαζί με τον μικρότερο γιο της – «Καλό λουλουδένιο μήνα»

admin

Τομ Κρουζ και Άνα ντε Άρμας: Ρομαντική απόδραση με ελικόπτερο στο Λονδίνο για τα γενέθλια της σταρ

admin

Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 7 χρόνια σχέσης

admin