Lifestyle

Γιορτή του πατέρα 2025: Μαραντίνης, Παπαδόπουλος, Λαγούτης και άλλοι διάσημοι μπαμπάδες μιλούν για τα παιδιά τους

Την Κυριακή 15 Ιουνίου είναι η Ημέρα του πατέρα και πολλοί Έλληνες stars πρόκειται να τη γιορτάζουν, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους παιδιά. Κατά καιρούς ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης και άλλοι διάσημοι μπαμπάδες έχουν εξομολογηθεί πόσο άλλαξε τη ζωή τους η πατρότητα. 

Εκτός από τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Πέτρο Λαγούτη και ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Λευτέρης Λαζάρου έχουν αναφερθεί στα παιδιά τους και με αφορμή την Ημέρα του πατέρα θυμόμαστε τα όσα είχαν εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις του.

Μιλώντας στη «Μεγάλη εικόνα» στο MEGA, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει για τον γιο που έχει αποκτήσει με την Αθηνά Τσιλύρα και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι από μικρός είναι πάρα πολύ αφηρημένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε ξεχάσει το παιδί του στο σούπερ μάρκετ όταν ο γιος τους ήταν σε μικρότερη ηλικία. 

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ1 είχε μιλήσει ο Πέτρος Λαγούτης και εξομολογήθηκε ότι έκλαιγε από τον φόβο του όταν αρρώστησε για πρώτη φορά ο γιος του ο μεγάλος όταν ήταν μωρό. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός έχει δύο παιδιά με τη Μυρτώ Αλικάκη. 

«Η πρώτη φορά που ο μεγάλος αρρώστησε πολύ, έκανε 39 πυρετό και ήταν μηνών, έκλαιγα. Νόμιζα ότι θα πεθάνει. Όταν βλέπεις ένα μωράκι να βασανίζεται τόσο πολύ, είναι αυτό το πράγμα…», έχει παραδεχθεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Big Brother», Πέτρος Λαγούτης.

Επίσης ο Πέτρος Λαγούτης είχε δηλώσει ότι είναι πολύ κοντά με τους δύο γιους του, που πλέον είναι μεγάλα παιδιά.

«Τα λέμε όλα με τους γιους μου και μου ασκούν κριτική», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Επίσης στην ίδια εκπομπή για τους δικούς του γιους, που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είχε μιλήσει και ο τραγουδιστής των ONIRAMA, Θοδωρής Μαραντίνης.

«Ήταν ένα σοκ. Άλλαζα πάνες, έκανα τα πάντα. Οριακά έχω θηλάσει κιόλας. Ερχόμουν από το μαγαζί, ακριβώς την ώρα του θηλασμού και αναλάμβανα δράση. Ξεκίνησε ως μια αρμοδιότητα που έπρεπε να φέρω εις πέρας. Στην πορεία έγινε ευχάριστο. Στην αρχή ήταν μια δουλειά, μία ευθύνη, μέχρι να υπάρξει λίγο το δέσιμο… ειδικά στο πρώτο παιδί. Στο δεύτερο παιδί, ήμουν συναισθηματικά πιο έτοιμος. Ήμουν και μέσα στη γέννα, ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που τον πήρε αγκαλιά», είχε αναφέρει.

Για τον γιο του έχει μιλήσει και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος

«Πολλές φορές γύριζα το πρωί και δεν κοιμόμουν για να τον πάω σχολείο. Προσπαθούσα να είμαι εκεί, όσο περισσότερο μπορώ…”, έχει δηλώσει ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Μακρόπουλος, προσθέτοντας ότι “με έβαζε (ο γιος μου), όταν τον πήγαινα το πρωί στο σχολείο, να τον αφήνω ένα τετράγωνο πιο πριν, για να πάει με τα πόδια και να μην κατέβει από το αυτοκίνητο και δουν ποιος είναι ο πατέρας του», είχε αναφέρει στους «Μπαμπά-δες».

Τέλος, ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, που ήταν κριτής στο πρώτο «MasterChef» έχει μιλήσει για τα παιδιά του και έχει κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην κόρη του, Δανάη, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Μεγάλη εικόνα».

«Κάθε βράδυ που πήγαινα στο σπίτι, προσπαθούσα να θυμηθώ πού πήγα πρώτα χθες το βράδυ, για να πάω στην άλλη σήμερα. Η μικρή, η Δανάη, είναι άφρο το κεφάλι της, είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά της. Οπότε πηγαίνοντας στο κρεβάτι, για να μην την ενοχλήσω μες τη νύχτα, έψαχνα να βρω ένα… μάγουλο. Την φιλούσα, έφευγα. 

Πηγαίνοντας να ξαπλώσω, ήταν ξύπνια η μαμά τους, και της λέω “ρε συ η Δανάη μας έχει γίνει τόση” (δείχνοντας με τα χέρια του). Μου λέει “δεν έχει γίνει τόση, έχει γίνει τόση (δείχνοντας με τα χέρια του ότι είχε ψηλώσει). Άρα, τα παιδιά μου πολλές φορές τα μέτραγα στο κρεβάτι», είχε αναφέρει.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Evangelia για τον σύντροφό της: «Αν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη»

admin

Ο Άρης Μουγκοπέτρος σε φωτογραφία με την καλλονή σύζυγό του – «Το νόημα στη ζωή μου» γράφει

admin

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα έκλεψαν την παράσταση σε κοκτέιλ πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

admin