Lifestyle

Γιώργος Σαμπάνης για Ιωάννα Σαρρή: «Δεν είναι κρυφό ότι θέλω να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας»

Μια μοναδική συναυλία παραχώρησε χθες Δευτέρα (30.06.2025) ο Γιώργος Σαμπάνης στο θέατρο Άλσος, στην οποία παρευρέθηκε και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ιωάννα Σαρρή.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό κάτω από τα αστέρια με τα αγαπημένα του τραγούδια, τις αμέτρητες και διαχρονικές επιτυχίες του, το χαρακτηριστικό ερμηνευτικό πάθος του και την «εκρηκτική» ενέργειά του. Μάλιστα, ο Γιώργος Σαμπάνης δεν δίστασε να μιλήσει και για την σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και το πανέμορφο μοντέλο δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά στα καμαρίνια, αμέσως μετά το τέλος της live εμφάνισής του.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε για την προσωπική ζωή του: «Βέβαια ήρθε και η σύντροφός μου σήμερα. Δεν είναι κρυφό ότι θέλω να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με τη σύντροφό μου.

Εγώ τι να σκεφτώ; Εκείνη να το σκεφτεί, εγώ είμαι μεγάλος. Δεν θα το μοιραζόμουν ποτέ, οπότε δεν έχετε ιδέα. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό (το αν έχει κάνει πρόταση γάμου) και θα το μάθετε όταν μας δείτε… όταν ανακοινωθεί ο γάμος».

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι ζευγάρι και έχουν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το τραγούδι “Άσε με να σε προσέχω”, όπου η Ιωάννα ήταν το μοντέλο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Σαντικάι – Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση για την τέταρτη επέτειο γάμου τους

admin

Η Ιωάννα Τούνη απαντά στα κακόβουλα σχόλια: Δεν είναι οκ να προσβάλλεις και να βρίζεις

admin

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου της: «Έρχεται η χαρά και το φως»

admin