Ο τράπερ FY και η σύντροφός του Αλεξία Κεφαλά παντρεύτηκαν το απόγευμα στο Island, με κουμπάρους τον Χάρη Βαφειά και τη σύζυγό του, Έμιλυ. Ο γάμος ήταν όπως επιθυμούσε και είχε σχεδιάσει το ζευγάρι τους προηγούμενους μήνες.
FY και Αλεξία Κεφαλά έλαμπαν από ευτυχία κοντά στους στενούς συγγενείς και στους αγαπημένους φίλους τους. Ο γάμος έγινε το απόγευμα της Κυριακής (24-08-2025) με τις πρώτες εικόνες να ανεβαίνουν στα social media, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου.
Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είναι ο συνιδρυτής και CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος κι αρκετά στελέχη της εταιρείας, αφού η Αλεξία Κεφαλά συνεργάζεται επαγγελματικά με το Panik Agency και ο FY ανήκει στο roster της Panik Records.
Παρόντες είναι και διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Marseaux, Natasha Kay και η Cinderella, που έδωσαν ευχές στους νεόνυμφους.
«Θα χαρακτήριζα τον γάμο μας ανοιχτό-κλειστό, γιατί οι καλεσμένοι δεν θα είναι περισσότεροι από 100. Θα έχουμε κυρίως φίλους που τυχαίνει κάποιοι να είναι συνεργάτες μας» είχε πει η Αλεξία Κεφαλά, τον περασμένο Ιούνιο.
«Δεν είχα φανταστεί ποτέ αυτή την ημέρα, γιατί δεν σκεφτόμουν καν ότι θα παντρευτώ πριν γνωρίζω τον Φίλιππο. Συνεπώς, δεν είχα φανταστεί ποτέ πώς θα ήθελα να είναι το νυφικό μου και όταν το συνειδητοποίησα, αγχώθηκα λίγο» είχε προσθέσει.
Η μέρα που περίμεναν εδώ και μήνες έφτασε και το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.
«Μου αρέσει να βοηθάω τα νέα παιδιά. Μου το ζήτησε, είναι πολύ καλό παιδί και ήθελα να τον βοηθήσω», είχε αποκαλύψει παλαιότερα ο Χάρης Βαφειάς για τη φιλία του με τον FY.
Πηγή: www.newsit.gr