Lifestyle

Δημήτρης Σαμόλης: «Έχω βγει πρόσφατα από έναν χωρισμό και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου»

Δημήτρης Σαμόλης / Φωτογραφία αρχείου NDP




«Πρώτη φορά έζησα το να μην θέλω εγώ να φύγω από τη σχέση και είναι σκληρό», δήλωσε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Για τον πρόσφατο χωρισμό του και την σκληρή κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει εξαιτίας αυτού, μίλησε ανοιχτά ο Δημήτρης Σαμόλης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (04.04.2025) στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

«Η καλοσύνη είναι ανίκητη, όταν ένας άνθρωπος είναι καλός, παραδίνεσαι. Έχω βγει πρόσφατα από έναν χωρισμό και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Οι δύσκολοι χωρισμοί είναι όταν σε αφήνουν. Πρώτη φορά έζησα το να μην θέλω εγώ να φύγω από τη σχέση και είναι σκληρό», δήλωσε ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Ευτυχώς ο επόμενος δίσκος που γράφω είναι όλα όσα δεν μπόρεσα να πω στη σχέση. Τη στιγμή που τα έγραφα, είχαν να κάνουν με αυτή τη σχέση. Μετά τα παίρνει πλέον η τέχνη στα χέρια της και γίνεται κάτι άλλο. Φεύγει από το προσωπικό και πάει σε αυτόν που θα τα ακούσει κι ο ακροατής κάνει τις δικές του συνάψεις. Η τέχνη ήταν η αφορμή», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σαμόλης.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τομ Κρουζ κρατιέται σε φόρμα με ένα βαρβάτο «English breakfast» – 12 αυγά, λουκάνικα, μπέικον και πολλά υγρά

admin

Άντζελα Γκερέκου: Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν πάντα πολύ προστατευτικός, η κόρη μας μου τον θυμίζει σε πολλά

admin

Νικόλ Κίντμαν: Με αντρικό μαλλί στο Met Gala, με πολύ μακρύ στα Country Music Awards – Ξεγέλασε τους πάντες

admin