Κούγιας μαινόμενος κάνει λόγο για «Αλβανούς νταραβερτζήδες»..!!

Για να προκριθεί η Λαμία στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ήθελε αρχικά ήττα του Βόλου (έχασε 3-1 από την ΑΕΚ) και δική της επικράτηση με πολλά γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα στη Λάρισα.

Όπερ και εγένετο με την ομάδα του Μάκη Χάβου να επικρατεί με 0-7 του Απόλλωνα Λάρισας και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη σε συνδυασμό με το πόσο βολικά ήρθαν τα πράγματα για τη Λαμία ώστε να προκριθεί, είχε αποτέλεσμα την «έκρηξη» του Αλέξη Κούγια, όπου έβγαλε ανακοίνωση, η οποία λέει:

«Αυτό που γίνεται εκεί στον Απόλλωνα Λάρισας, με τους Αλβανούς νταραβερτζήδες και τον άλλον που δεν εμφανίζεται φέτος με τη στοιχηματική εταιρεία, μας προσβάλλει όλους στη Λάρισα. Άντε μετά να ασχοληθείς με τους Μαρκολίνους, τους Λουκάους και να τους βάλεις και στα αποδυτήρια σου. Μία μόνο λέξη ταιριάζει: Ντροπή!».

Όσον αφορά την έκβαση του επίμαχου ματς, η Λαμία προηγούνταν με 0-1 από το 10’ και από το 64ο λεπτό του αγώνα (τη στιγμή που η ΑΕΚ προηγήθηκε παράλληλα στο Βόλο) μέχρι το τέλος, σημείωσε άλλα 6 γκολ παίρνοντας την πρόκριση μαζί με την ΑΕΚ.

Πηγή: topontiki.gr