Κόσμος

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειές για ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης με την Ελλάδα» αναφέρει η τουρκική προεδρία

Λεπτομέρειες για την συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, έδωσε η τουρκική προεδρία.

Σε ανακοίνωση σχετικά με την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, περιφερειακά και παγκόσμια θέματα.

Σημειώνεται επίσης ότι ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι «η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης με την Ελλάδα με βάση την αρχή της καλής γειτονίας και ότι οι προσπάθειες αυτές θα συνεχίσουν να αυξάνονται».

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσης πως «θα πρέπει να αυξηθούν οι θετικές προσπάθειες για τον τερματισμό των συγκρούσεων στην Ουκρανία και την Παλαιστίνη και ότι θα ήταν επωφελές για όλες τις χώρες της περιοχής να εργαστούν για να επικρατήσει η ειρήνη σε αυτές τις περιοχές».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ντόναλντ Τραμπ: Το FBI επιβεβαίωσε ότι ήταν «απόπειρα δολοφονίας» η επίθεση εναντίον του

admin

Ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από το νοσοκομείο μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του – Επικοινώνησε μαζί του ο Μπάιντεν

admin

Ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση και αποχώρησε με αίματα, είναι καλά στην υγεία του

admin